Prima materiaal en snelle en goede service

Het bestellen was een duidelijk proces en binnen enkele dagen was alle keurig geleverd. Ook het telefoontje voorafgaand aan de levering is als prettig ervaren.

Snelle levering , perfecte prijs kwaliteit

Perfecte product !! Keurig verpakt

Super snelle levering!

Stal strooisel gekocht voor mijn paard en het was zo snel binnen! Echt top!

Zeer nette en correcte afhandeling

Ondanks het een kleine levering was, keurig afgehandeld.

Snelle levering maar wel iets kapot geleverd bij aankomst

Vorige week was besteld bij jullie. Ging allemaal goed hoor. Alleen bij levering was er wat kapot geleverd, gelijk gemeld bij jullie dus hoop dat het gauw opnieuw word geleverd en dan wel heel. Met vriendelijke groet Coen Nooteboom

Gekregen wat ik zocht.

Herlaadbare werklampen geven goed licht. Wel spijtig dat er 4 stuks niet meer konden geleverd worden, omdat ze uitverkocht waren bij de leverancier.

mooi Apparaat

machine voldoet aan de verwachting

Vlotte levering

zeer vlotte en correcte levering

Prima geregeld

Proberen het goed te doen

Mijn ervaring is dat als iets niet helemaal goed is ,daat dan geprobeerd wordt om het op te lossen Gr. Jan.

niet goed

Absoluut ongeschikt! Vermijd het gebruik bij koeien of andere dieren. Test het eerst zelf voordat u het aan deze kwetsbare dieren toedient. Ik gebruik het als bodem. https://www.btndehaas.nl/argile-bentonietklei-poeder-spijsvertering-25kg?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAzPy8BhBoEiwAbnM9O1oUAOZQ6juCqNissoe4lzOw48hWR52Hq5Izm6Ojqei7ybKupUf5uBoCDj8QAvD_BwE

Zeer correcte levering gehad.

Ons adres is moeilijk bij leveringen. Jullie waren zeer goed voor een oplossing. Bedankt.

Snel en door een zeer vriendelijke bezorger gebracht, Top.

Snel en door een zeer vriendelijke bezorger gebracht, Top.

belachelijke levering

de levering kwam in 2x en 2 dagen na elkaar bel de klant dat er vertraging is en dat alles in 1 keer geleverd wordt. transportkosten!!! en milieu!!

Ruim assortiment

Site is overzichtelijk en makkelijk in gebruik

redelijk

bestelling was goed retourneren onduidelijk.

Alles is naar wens afgeleverd

Producten zien er goed uit Snelle levering

top spullen

smeervet gekocht van de beste kwaliteit 30% goedkoper dan de concurrentie

Prima product, snelle levering

Elders ongeveer dezelfde prijs voor de JFC kruiwagen maar daar komt dan wel nog 90,- euro aan transportkosten bij. BTN de Haas rekende geen verzendkosten. Top!

Goede prijs-kwaliteit

Goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering. Ik ben tevreden!

al vele jaren goed

Service is prima, inclusief snelle verzending,

levering duurde erg lang

het duurde 14 dagen voor het artikel geleverd werd. we hebben geen mail gehad waarom dit zo lang duurde.

Snelle service, prima producten

De producten kwamen als aangegeven en zijn goed van kwaliteit.

alles om jouw leven mooi te maken

Ik was op zoek naar schuttingpalen en kwam deze site tegen en ik was meteen verbaasd over alle producten die ze aanbieden. In de eerste plaats door de kwaliteit van de producten maar ook door de scherpe prijzen. Ik bestelde een levering en of het nu een grote of een kleine hoeveelheid was, de service was onberispelijk. Toen de bestelling eenmaal was ontvangen, was ik erg blij om de kwaliteit van mijn bestelde producten te zien. Ik raad deze winkel ten zeerste aan. Ik zal zeker opnieuw bestellen

Osloweg 139

9723BK Groningen