goede service

goede service

De spullen zijn van goedekwaliteit en goede prijs stelling

Mijn ervaring is dat ik nu al 3 keer heb gehad dat de website vast loopt bij het afmaken van de bestelling , dit vind ik een kwalijke zaak daar ik kijk naar als er een klant iets snel wil bestellen dat hij dan moet gaan bellen voor iets te bestellen dat is lastig , weet niet waar het aanligt maar dit speelt al een paar maanden , dus is dit een slecht zaak , hoop dat jullie dit probleem snel oplossen voor de rest worden we altijd goed en vriendelijk geholpen en zijn er mooie producten voorradig

duurde lang eer de bestelling er was

Naar betaling nog enkele weken moeten wachten op een artikel. Maar wel netjes bezorgd.

Snelle levering en goede feedback

gewoon goed en snel

snelle levering en goede producten

bestellen is leveren, top bedrijf

Snelle levering ,super kwaliteit

Correct en snel geleverd

Bestelling is correct en snel geleverd. Goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling arriveert.

Super vlotte afwerking.

Vlotte aflevering en voor een mooie prijs.

Vlotte levering

Goede service en prijs!

De aanschaf van m’n Husqvarna kettingzaag ging prima! Goede prijs en advies, ook over het gebruik en de bescherming die je nodig hebt. Geen praatjes, maar echt goed advies (ik zaag al jaren, dus weet waar ik het over heb). Ook werd de zaag goed afgesteld in de zaak, dus direct klaar voor gebruik! Echt een aanrader.

Snelle afhandeling

Snelle levering, maar ga het eerst uitproberen of het effect heeft, service is prima

Mooi assortiment

Faceshield met gehoorbescherming gekocht. Levering duurt wel een paar dagen.

Makkelijk besteld snel geleverd

Prima product alleen deze enquête er achteraan!!!

Stop met enquêtes! Als ik de jumbo uit loop komt de kassa miep toch ook niet achter me aan rennen om te vragen hoe het was? Stop daar mee!!!!!

Goede prijs kwaliteits verhouding.

Veel aanbiedingen waar ik gebruik van maak, snelle levering kortom een prima bedrijf.

Niet in 1 werkdag geleverd.

Dinsdag besteld, vrijdag geleverd Onduidelijk dat gratis verzendkosten van toepassing was op exclusief BTW kosten

Snel geregeld!!!

Snelle levering van de producten!

Snel geleverd wat was besteld

En ook zeer scherp geprijsd

bestelling is nog niet binnen

dinsdag 11 april 2023 bestelling gedaan donderdag 13 april 2023 zou het tussen 11.54-13.54 bezorgt worden maar het is nu 16 april 2023 er is nog niets binnen

Gewoon goed

Over alles zeer tevreden

Ben super tevreden over de bestelling

Ik bestel af entoe wat bij BTN de haas en dat bevald mij goed. Service is goed en wordt optijd geleverd

Fijn bedrijf.

Goed bedrijf met prettig geprijsde producten. Duidelijke communicatie. Een aanrader!

zeer goed

zeer goed