Goed snel en ruime keuze!

Goede kwaliteit en ruime keuze aan produkten tegen concurerende prijs en snel en correctelevering.

heel goed

telefonisch super geholpen bij mijn bestelling

weet nog niet

Heb mijn bestelling geplaatst op 4 april met (verwachte) leverdatum 6 april. Het is nu 11 april en u vraagt mij om een beoordeling over mijn aankoop te geven, maar ik heb nog niets ontvangen dus kan ook nog geen producten beoordelen.

Goede duidelijke service!

Netjes op de hoogte gehouden over de aflevering goede service!

Tristar 190 thirts besteld. Zeer goede kwaliteit voor een zeer redelijke prijs. Zit fantastisch.

vlotte levering

ruime keus artikelen en vlotte levering

Ruime keus, goede kwaliteit

Prima keus in werkkleding, goede kwaliteit. En een vlotte service . “Wat woj nog meer”

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Goed geregeld met duidelijke factuur

Netjes en snel geleverd

Overzichtelijke site en snelle levering

Overzichtelijke site en snelle levering

prima levering

volledig conform de wens is er geleverd

mooie spullen

bezorgmoment liep wat uit maar verder goede service.

Altijd volgens afspraak

Mooie uitgebreide website met concurrerende prijzen en regelmatig aanbiedingen. Ik ben nog nooit teleurgesteld in al die 40 jaar dat ik al klant ben.

Snelle levering, compleet en verrassend met paaseitjes

Alles was voorradig, Benfital keurig met plastic ingepakt. Geen te grote doos voor de hele order, alles kon in 1 doos. Goed voor t milieu zo Lekker Paaseitjes, altijd leuk

Snel bezorgd

Als hierboven

makkelijke site en snelle levering

Mijn bestelling kon ik gemakkelijk vinden en bestellen op de site. Vervolgens een zeer snelle levering

goed en snel

goed en snel

Gewoon goed

Prima product

Precies wat ik nodig had om de verstopping in mijn afvoer op te lossen. Wel voor 14.00 besteld en betaald, Helaas niet volgende geleverd

Prima materiaal

De service is erg goed. Als er vragen zijn worden deze netjes opgelost. Het geleverde materiaal is van prima kwaliteit.

Netjes op tijd geleverd

Netjes op tijd geleverd en producten zoals omschreven

Mooi product en vlotte levering

Volgens afspraak

Zeer prettig

goed afhandeling jullie staan voor wat je zegt.

duidelijke omschrijving product en correcte levering.

snel en goed geleverd

snelle levering voldoet aan verwachting foutje mijnerzijds in bestelproces was op mijn aangeven snel recht gezet door BTN, dus keurig opgelost

Osloweg 139

9723BK Groningen