prima levering

prima levering en altijd kloppend

Is altijd goed

Bestelling plaatsen gaat super handig.

Prima afgeleverd zoals afgesproken

Besteld en afgeleverd zoals aangegeven op de site

en lekker zakje snoep er bij en en stond weer netjes voor de deur leuk zo

en lekker zakje snoep er bij en snel geleverd stond weer netjes voor de deur dank je

Klantenservice 10+

Het product wat ik gekocht had is niets op aan te merken. Waar dit bedrijf zichzelf in heeft overtroffen is de klantenservice. Ik had nl n verkeerd adres opgegeven en bij de dag van aflevering ontdekte ik dat het adres verkeerd was en heb direct het juiste adres doorgegeven. Eea is door BTN de Haas direct opgepakt en aan de koerier doorgegeven met als gevolg aflevering op het juiste adres. Dat is klantenservice ten top en n slagvaardige organisatie. Hulde hulde hulde.

service prima

de bezorging en alles was prima. product niet tevreden. verwijderen klauwtape, gedeelte wat tussen het bandje en de poot moet, is te dik, krijg je er niet zo tussen. Ik had de andere moeten kopen, die houten, die gaat alleen weer snel stuk.

Prima kwaliteit en snelle levering

Overzicht op de website is goed en duidelijk. Prima prijs en kwaliteits verhouding. Zeer vlotte en nette bezorging

Al jaren naar tevredenheid klant bij BTN de Haas

Al jaren naar tevredenheid klant bij BTN de Haas

Prima bedrijf

Doen wat ze zeggen

duidelijk

duidelijk, en daarom evt weer hier een aankoop doen. vriendelijk personeel

Makkelijk te bestellen en goede service

Duidelijk te zien op de website of producten wel of niet op voorraad zijn. Makkelijk te bestellen en snelle levering. En mocht er onverhoopt iets niet geleverd zijn, dan wordt snel achterhaald waar het dit aan ligt en het product alsnog snel geleverd.

Duidelijk, makkelijk bestellen en snel geleverd.

Goede winkel. Netjes op tijd

Altijd netjes goed verpakt veel zorg.

Levertijd werd telkens verlengd zonder terugkoppeling

Begin januari hooiruiven besteld. Zouden 25 januari geleverd worden. Uiteindelijk zelf paar keer moeten bellen, begin februari, voordat duidelijk werd dat ze op zijn vroegst begin maart komen. Bestelling daarom geannuleerd. Niet netjes dat er vanuit jullie niet gecommuniceerd werd over de wijzigingen in de levertijd.

Goede producten voor een betaalbare prijs

Regenkleding gekocht voor het werk. Een item was niet op voorraad en is netjes nageleverd ver binnen de afgegeven leveringsdatum. Altijd leuke kortingsacties of extraatjes.

Heel breed assortiment! Geweldig

Het onvoorstelbaar hoe snel je de bestelling in huis krijgt geleverd. Super!

over het algemeen oké.

goede kwaliteit, maar jammer dat jullie zover bij ons vandaan zitten, zodat er niet gepast kan worden daarom ook een artikel retour gezonden (véél te groot) en dit kost dan ook weer veel tijd en geld.

Gewoon goed, ik krijg wat ik besteld had en ook nog snel en netjes verpakt

overzichtelijke site, goede producten voor een goede prijs

al vaak besteld, altijd de juiste producten op tijd ontvangen.

Mijn eerste ervaring goed en snel geholpen

Goed geregeld met bestellingen afhalen

Fijn product

Laarzen zitten goed en van hoge kwaliteit.

Geweldige service en prima produkt

160 Liter kruiwagen gekocht met 2 wielen voor paardenstal. Paarse uitvoering, omdat echtgenote van die kleur houdt. Maandagavond besteld, woensdagochtend geleverd. Prima track & trace. Site BTN ook dik in orde. Product wel duur (ongeveer +€60 t.o.v. groene uitvoering), maar net als huidige prima kwaliteit (zelfs iets dikker materiaal dan huidige groene).

Goed snel geleverd

Goede site veel keus