perfect ,

na overleg met de afdeling verkoop en uitgelegd hebbende over de urgentie van mijn bestelling. Werd de volgende dag al mijn bestelling afgeleverd !!! Dit ervaar ik als "ouderwetse service " die je niet veel meer mee maakt in deze tijd . Empathie bestaat gelukkig nog !!!

super bedrijf

keurig bedrijf. doet wat ze beloven,heb je een probleem dan wordt dit direkt opgelost

ik zie er weer super modern uit tijdens mijn werk

Mooie werkkleding, snelle bezorging.

Altijd keur en snel

Aantal keren besteld en altijd klopt het en doet het aan de verwachtingen. En snel geleverd.

Top levering

Super en snel

Erg goede materialen

Ik heb de materialen ontvangen en ze bevallen erg goed.

Ruim assortiment, onbetrouwbare leveringen

Ze hebben een zeer ruim assortiment, de drempel voor franco levering is wat hoog, maar daar zijn ze duidelijk over. Ik heb in het verleden wel ervaren dat de beloofde levertijd niet gehaald werd, wat erg jammer is. Na het plaatsen van de review heb ik ervaren dat ze dit wel serieus oppakken en dit willen verbeteren. Ik gun ze bij een volgende bestelling dus wel het voordeel van de twijfel.

Mooie kwaliteit shirts voor een goede prijs. Duidelijke website en snelle levering.

Netjes op tijd het juiste geleverd

Gewoon goed geregeld

Makkelijke site on wat te bestellen. Prijs is ook goed vergeleken met anderen een an de goedkopere winkels

snelle service

Heb zelf gereageerd anders had ik nog niet gehad

10 dagen gewacht,toen mail gestuurd van waar blijkft de bestelling, daarna werd meteen bezorgd,verder goede prijs kwaliteit verhouding

correcte afhandeling en verslag legging van de bezorgtijden

Bestellingen zijn in deze tijd niet standaard aftewikkelen ivm levertijden sommige producten. Het is dan fijn te weten wanneer het product wel verwacht wordt.

Super bedrijf na telefonisch contact besteld wat nodig was binnen enkele dagen bezorgd Vriendelijke mensen aan de telefoon

Goed maar geen bevestiging materiaal

Laat geleverd

Duidelijke site Weide poort is zoals beschreven. Levering zoals besproken.

Goede duidelijke site

Mijn ervaring met BTN is goed, ik vond het wel jammer ondanks dat ik s,morgens besteld had ik daags erna niet geleverd kreeg. Min puntje voor de transporteur maak er dan levering 48u van ipv 24u.

heel goed bevallen

makkelijk winkelen en veel keuze.

Top bedrijf

telefonisch contact gehad met btn over een accuveescheerapparaat. zeer goed voorgelicht en zeer tevreden over de aankoop.

Ik heb nog niets ontvangen

Ik heb nog niets ontvangen slechte communicatie zeker

Snelle levering en een goede kwaliteit

Snelle levering en een goede kwaliteit

Redelijke prijs kwaliteit voor de producten van BTN

Wat een beetje tegenvalt is de korting in procenten bij grotere aantallen, en het merk van de bestelde producten is anders als het merk die geleverd zijn. (wel met dezelfde specificaties) BTN heeft geantwoord dat de kwaliteit gelijk is aan die van Loadlok.

Osloweg 139

9723BK Groningen