correct

correct

Wederom top!

Ondanks de drukke periode voor Kerst, alles weer vlot geleverd en loop ik weer met warme voeten met de feestdagen!

dat het gewoon super was

het ging volgens afspraak

goede kwaliteit voor redelijke prijs

makkelijk bestellen vlot bezorgen

goed spul

snel geleverd

Zeer te vreden over de zibro super vriendelijk personeel snoepwinkel voor iedereen .

Gwoon goed

Gwoon goed

Keurig verzonden en afgeleverd

Makkelijk bestellen, snel geleverd. Helaas is er wel schade aan de machine ontstaan, hopelijk wordt dit goed en netjes opgelost.

Correcte levering

Spullen die besteld zijn voldoen aan de verwachting,wat tegen viel was de suikerbrood,deze was kleiner dan op de foto van de website afgebeeld,zet er gewoon bij dat hij 400gram is,dit komt eerlijker over bij de klanten. Vr.gr.s de boer

Supersnelle levering van een scherp geprijsde kruiwagen

Bestelproces prima Overzichtelijke website Scherpe prijzen Alle belangrijke merken worden aangeboden

Pakket met Tshirts was heel snel in huis!

Vooraf gemaild met BTN de Haas omdat ik twijfelde over de uitvoering van een T-shirt en toen dit eenmaal duidelijk beantwoord was (waarvoor dank!) heb ik meteen besteld. Bestelproces ging snel en ik werd netjes op de hoogte gehouden over verzending en bezorging van het pakket. Was ook lekker snel in huis, we waren alleen verbaasd erover dat de 5 shirts los in de doos lagen, m.a.w. ze waren niet verpakt in plastic zoals men dat normaal gewend is met nieuwe kleding. Maar hé, dat is wel meteen klimaatneutraal, al was het even wennen. Al met al tevreden!

Eenvoudig en goed

Eenvoudig te bestellen. Prettige prijs. Vlot geleverd In meerdere maten leverbaar.

top service, vriendelijk personeel met geweldig goede voorlichting

Ik word blij van BTN de Haas!

netjes geregeld

in de drukke december maand (met de pakketjes) had ik mijn spullen met een paar dagen binnen.

Prima service snel geleverd

Mooi. Ideale webshop voor snel makkelijk winkelen. Goede service.

Goede afhandeling van de order

De bestelling is netjes geleverd, de bestelde artikelen zijn vlot geleverd.

Geweldige sokken.

Zitten goed. Zakken niet af, gaan lang mee

Makkelijk bestellen en de levertijd geweldig

Gewoon goed eerlijk prijs

Goed bedrijf vriendelijk personeel

Goed bedrijf

Prima volgens verwachting

Mooie kortingsbon voor de volgende keer

BTN de Haas is een prima bedrijf maar zijn nog wel wat verbeterpunten

Mijn ervaring is dat de beloofde levertijd nooit waar gemaakt worden. Als je via de website besteld staat er, vòòr 14.00uur besteld de volgende dag bezorgd, (indien voorradig) Bij ons duurt het altijd een dag langer. Ook staat er bij het artikel wat je wilt bestellen of dit voorradig is en wat de verwachte leverdatum is. het kan dan zomaar gebeuren dat op het moment van bestellen het er de 'volgende'dag kan zijn, maar je kan ook bericht krijgen dat het nog 10 dagen kan duren. Een compliment is dat als je de order dan wilt annuleren dat dit snel geregeld is en je geld weer snel op je rekening hebt staan.

Correcte afhandeling, goed product.

Correcte afhandeling en goed product. Wat ik wel beetje jammer vindt is dat er een prijs staat en als je daar vervolgens op klikt blijkt dat van toepassing is als er bijvoorbeeld vijf producten gekocht worden. Das niet helemaal koosjer, We zijn immers buitenlui onder elkaar, dat zou ik niet zo aanvaren.. Verder ga zo door! Groeten van Joari

goed verpakt en snel bezorgd

Heel tevreden, wat wil een mens nog meer.

Goed product verkocht

Tevreden