Tot nu alleen maar supergoed!

Prima service , begeleiding en advies!

Prima zaak

Correcte, vlotte levering. goede prijs/kwaliteit

Correct, compleet en vriendelijk

Snelle levering, correct afleveren en vriendelijke mensen.

Zeer slechte bezorging

Product nog niet ontvangen, probleem correct opgelost...

Scherp geprijsde artikelen

Siku control met een goede pijs,

Ruime keuze en makkelijk bestellen

Prima geregeld

Goede, duidelijke site Snelle levering Aanzienlijke voorraad

Goede service en snelle levering

Duidelijk proces en op redelijk termijn correct verpakt geleverd

te veel tijd gevraagd voor eva

Kwaliteit en snelle levering

Ik heb online een Fort Kruiwagen F&S 165 besteld en binnen de 4 werkdagen werd deze geleverd. Het is een degelijk product die niet zomaar online te vinden en te bestellen is. Een goede uitleg op de site en een video op YouTube hebben mij overtuigd.

snel en goed

Prima. Vlotte verwerking

Bedrijf goed bereikbaar en adequaat geholpen toen er een misverstand bin het vervoersbedrijf was

Vriendelijk goede kwaliteit, scherpe prijzen en snelle levering

Zeer goed, groot assortiment en goede bereikbaarheid

Helaas valt er veel hooi uit

De ruif is mooi en degelijk gemaakt. Helaas valt er veel hooi uit, ondanks de rechte onderkant. Ik heb er nu kippengaas onderin gelegd. Dat scheelt iets.

Oplossingsgericht

Probleem met nieuwe Airpress compressor. Na enig aandringen bij klantenservice medewerker terug gebeld door deskundige medewerker Peter Blom die het mankement praktisch en snel opgelost heeft

Vandaag besteld morgen in huis top hoor

Netjes en goed

ben tevreden

Bestellen gaat goed leveren kan beter Woensdagmiddag besteld smaandags erop gekregen terwijl er gezegd wordt voor 14.00u besteld volgende dag bezorgd Had het vrijdag dus verwacht min puntje Verde best Oké

Product zoals omschreven Duidelijke communicatie.

Top geleverd

goed en snel geleverd

Altijd goed maar bij grotere bestellingen toch graag wat meer korting

Goede bezorgingen

Geweldige service, duidelijke communicatie

Super service, erg prettig geholpen.

goed.

Mooie overalls snel geleverd. We dragen normaliter maat 56 maar deze 56 zijn aan de krappe kant. We sturen ze daarom retour. Zouden ze graag willen ruilen maar dat kan helaas niet. Jammer van de verzendkosten.

Osloweg 139

9723BK Groningen