is goed

Is goed !

goede kwaliteit en prijs

snelle levering en goede kwaliteit

Prima spullen

Prijs kwaliteit erg goed.

exact wat ik ervan verwachte

veel sneller geleverd dan ik dacht

super goed

super goed snel leverigen

Super snelle goede levering

Zaterdag besteld maandagochtend in huis. Super

Netjes geholpen.

Snelle service op één dingetje na

Keurig geholpen wordt morgen kosteloos nagestuurd

Zeggen al 2 dagen dat ze kangs komen

Steeds maitjes sturen sat ze langs komen. Nog steeds niks ontvangen. Zeg dan ook niet dat je komt!!

Netjes en goed voor elkaar

Netjes en goed voor elkaar

Snelle levering goed product

Een goede winkel zowel online als fysiek, kennis bij medewerkers voor advies ruim assortiment. Ook over deze aankoop weer tevreden

duidelijke site

Duidelijke site, snelle levering

snel en goedkoop

goede rally overall,s waar mijn nieuwe telefoon wel in het borstzak met rits past

Ik heb de bestelling 's middags doorgegeven. En de volgende dag was het al binnen.

Zeer tevreden, fijne zaak!

Snelle levering, goed materiaal en klantenservice is goed bereikbaar.

gewoon goed

goede website je weet wat je koopt

goed product

wat tegen viel toen ik de doos uitpakte dat hij nog helemaal in elkaar gezet moest worden maar daar is de prijs ook naar . Moest wel nog zelf de regelateur afstellen want die stond veel te hoog en komt wel erg playmobiel over maar doet het nu wel goed

Correct en snelle levering

Bestelling gedaan en snel geleverd prima bedrijf

Ze hebben mij niet op de hoogte gebracht dat de levering later zou plaats vinden dan was beloofd.

Levering voor de rest goed, netjes afgeleverd.

Super snelle levering. Maar jammer voor het milieu dat het met 3 wagens afgeleverd moest worden in 1.5 dag tijd. P.s. de beloofde jubileumkoek zat bij geen enkele vracht. Hadden we ons zo op verheugd.

Geweldig bedrijf met een handige webshop met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Spullen die ik bestel worden altijd netjes en op tijd verzonden, een net bedrijf waar je op kunt bouwen.

mijn klacht is naar volle tevredenheid op gelost

Probleem is op een professionele manier op gelost Zal hier in de toekomst vaker wat gaan bestellen.

Tevreden klant

Tevreden met de bestelling en de materialen.

Osloweg 139

9723BK Groningen