Snelle levering! Laarzen en jas zitten heerlijk!

Fijn bedrijf, was op zoek naar goeie werkschoenen voor dames en een wind- en waterdicht jack en die heb ik gevonden! Snelle levering, zoals beloofd!

Binnen een dag geleverd

Waar vind je anders dan bij btn de haas een 50 meter spanband voor een nette prijs. Spanband is als erf afscheiding

Prima product en snelle service

Prima product en snelle service

Heel erg goed.

Goed en snel geholpen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis.

Soms heb je een product nodig die je het liefst zo snel mogelijk op je erf wilt hebben. Bij BTN de Haas lukt het vrijwel altijd. Top!

Goed product

Snel geleverd en goed geleverd.

Maai kop bosmaaier

Heel goed service

Prima kwaliteit en service

Goede informatie op de website. Snelle bezorging en kwalitatief goede aankoop.

Vlot en compleet geleverd!

Gemakkelijk

Bestellen is er makkelijk, een klein foutje is snel opgelost door ze. Breed assortiment, ideaal voor een melkveehouderij bedrijf

fantastisch

werk boven verwachting

Super geleverd

Blijf vaste klant alles naar wens en snel geleverd

Matig

Niet de service die gewend zijn, meerdere artikelen besteld in winkelmand werd de verwachte levering aangegeven. 2 dagen na de bestelling het belangrijkste artikel van de bestelling niet voorradig bij fabriek ? Zou 3 weken duren. Inmiddels is alles nu wel geleverd maar wel veel later dan in eerste instantie werd aangegeven.

Prima bedrijf

Netjes geleverd

Top. Makkelijk besteld, snel geleverd

Artikel, isolatoren, snel gevonden op de website en besteld. Werd snel geleverd. Top service

Correcte levering en transparant

Houden je goed op de hoogte als een levering wat langer duurt, zelfs in deze tijd. Ben zeer tevreden

Snelle levering echt altijd weer een genot om bij btn te bestellen

Gewoon in een woord top

Wat je belooft hoor je na te komen.

Als je belooft dat iets op voorraad is en binnen 1 a 2 werk dagen geleverd word. Dan schep je de verkeerde verwachting als je bijna een maand moet wachten. Wees dan eerlijk zeg gewoon niet op voorraad. Dan had ik het elders kunnen halen waar het wel op voorraad was. Als je zegt gratis verzenden en vervolgens kom ik er achter dat het niet gratis is je noemt de verzend kosten handelings kosten. Tja beetje misleidend. Maar eerlijk is wel u hebt uit eindelijk geleverd. Niet met een vervoerder die heel flexibel is er is geen mogelijkheid om bestelde bij een pickup point af te leveren. En u geeft netjes na 20 dagen aan wanneer de verwachting is dat het komt hou er rekening mee maar het kwam 4 dagen eerder als gecomuniceert blij dat we thuis waren. SORRY de 5 euro dat u goed kopper bent als de concurent dus voor ons 10 euro was het niet waard. Fijne dag.

Snelle levering en goede service

Kastanje palen en krammen voor plaatsen hekwerk besteld. Binnen 48 uur geleverd. Goede kwaliteit. Bij ontvangst bleken er te weinig krammen te zijn geleverd. Na een telefoontje zijn deze per direct nagestuurd met welgemeende excuses. Chapeau, hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.

Zijn geld waard

Mooi groot goede kwaliteit en makkelijk aan te sluiten.

Vriendelijk volk, goed product.

Eerste bestelling ging even mis. I.p.v. 4-takt werd 5 liter 2-takt geleverd. 1 telefoontje was genoeg om de volgende dag alsnog het juiste product te ontvangen. En de 2-takt mocht ik houden! Zeer vriendelijke bejegening. Daarom toch 5 sterren.

Krurig cinform afspraak geleverd

Bezirg op tijd

Geweldige hogedrukspuit, na 1 gebruikservaring!

De score slaat op het totaal, niet op het apparaat. Ik bestel een mooie hogedrukspuit uit de professionele lijn en bestel daar een rioolslang bij, hij staat bij het artikel dat het op Kärcher past! Bij levering zien we helaas dat het niet past en we het weer terug kunnen sturen. Ik had wel een belletje verwacht of eigen initiatief dat er een koppelstukje bij zou zitten dat het wel past. Erg jammer dit. Ik ben nog niet toegekomen aan het terugsturen van de rioolslang.

Osloweg 139

9723BK Groningen