Goed met snelle levering

De eerste bestelling correct.

Super kwalitatief goede producten

Makkelijk online besteld en snel geleverd.

Gemakkelijke website, besteld, betaald en snel geleverd.

Snelle levering en goed product!

Heb twee LED TL's besteld ter vervanging van gewone TL's. Snelle levering (via TransMission) en de LED TL's werken erg goed. Was ook goede prijs voor de LED TL's

Niet geleverd

Volgens track en trace link zou pakket bezorgd moeten zijn. Dit is niet het geval. Gegevens kloppen, we waren de hele dag thuis, maar geen bezorger gezien. Waardeloos dus! Dat staalt ook af op jullie. Geen aanrader om wat bij jullie te bestellen en te laten bezorgen!!

heel goed

volgens verwachting, snel en goed!

Snel en goed

Vandaag besteld en morgen in huis. En precies op de aangegeven tijdstippen. Top

Ideaal

Duidelijke site en snelle levering,Top

top

super snelle levering

Goede en accurate service

Ook wanneer een artikel in back-order staat word je regelmatig op hoogte gehouden met betrekking tot status levering

2 artikelen met dezelfde functie; 1 werkt fantastisch en de de André is niks … Tevens nog bruistabletten genomen, deze zijn altijd goed Bedankt Jullie hebben een goede service Ga zo door! Met vr Gr

Vriendelijk personeel

Wanneer je iets zoekt, een vraag hebt oid: Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam.

goede service en kwaliteit

gezien ervaringen met andere bedrijven qua bezorging, ga ik voor jullie

Krachtig

Via webshop bestelling gedaan en volgende werkdag geleverd

Bij btn komt het altijd goed.

Al mijn bestellingen zijn nog altijd correct geleverd.

Goed toeleveringsbedrijf voor de boerderij

Je kunt bij BTN de Haas alles op het gebied van de boerderij bestellen en daarbij de snelle levering. Dit maakt het voor mij heel handig zodat ik er niet op uit hoef om spullen te halen.

bestelling zoals je mag verwachten afgeleverd

dikke prima

online bestellen prima, veranderen niet mogelijk

jammer dat een bestelling niet meer aangepast kan worden als het eenmaal geplaatst is, zelf niet na snel contact.

Snelle levering, en keurig verpakt

Snelle levering, en keurig verpakt !

Snelle levering, prachtige spiegels.

Snelle levering, prachtige spiegels.

Levering duurde even

De vorige 10 euro die beloofd werd door jullie om de enquête in te vullen werd niet afgetrokken van de prijs of hoe gebeurt dit dan ? Mvg verhee dirk

Goede webshop, snelle afhandeling, niets op aan te merken

Wordt inderdaad dezelfde dag nog vestuurd als je vooor 14 uur bestelt... Krijg netjes een track code als het verzonden is en in tegenstelling tot Post.nl wordt dit pakket door Transmission wel netjes afgeleverd door een vriendelijke chauffeur.

Osloweg 139

9723BK Groningen