Prima kwaliteit en snelle levering.

Prima kwaliteit en snelle levering.

Fijn bedrijf

Het product werd netjes en redelijk snel verstuurd. Alles was goed ingepakt en er werd zeer goed gecommuniceerd over de verzending. Shirts waren top in orde dus eigenlijk niks te klagen.

Correct

Volgens afspraak geleverd

ik heb een goed ervaring

snelle levering en goed advies

Prima werktrui voor een super scherpe prijs. Plus snel geleverd. Top!

Zie boven.

vlotte levering, goed materiaal

stevig raamwerk zorgt voor een duurzame kiepkruiwagen

Snelle levering en goede prijs - kwaliteit verhouding

De afdekzeil zijn stevig.

Uitmuntend

snelle levering en kwaliteit

Snelle levering en kwaliteit.

Prima materiaal en snelle en goede service

Het bestellen was een duidelijk proces en binnen enkele dagen was alle keurig geleverd. Ook het telefoontje voorafgaand aan de levering is als prettig ervaren.

Snelle levering , perfecte prijs kwaliteit

Perfecte product !! Keurig verpakt

Super snelle levering!

Stal strooisel gekocht voor mijn paard en het was zo snel binnen! Echt top!

Zeer nette en correcte afhandeling

Ondanks het een kleine levering was, keurig afgehandeld.

Snelle levering maar wel iets kapot geleverd bij aankomst

Vorige week was besteld bij jullie. Ging allemaal goed hoor. Alleen bij levering was er wat kapot geleverd, gelijk gemeld bij jullie dus hoop dat het gauw opnieuw word geleverd en dan wel heel. Met vriendelijke groet Coen Nooteboom

Gekregen wat ik zocht.

Herlaadbare werklampen geven goed licht. Wel spijtig dat er 4 stuks niet meer konden geleverd worden, omdat ze uitverkocht waren bij de leverancier.

mooi Apparaat

machine voldoet aan de verwachting

Vlotte levering

zeer vlotte en correcte levering

Prima geregeld

Proberen het goed te doen

Mijn ervaring is dat als iets niet helemaal goed is ,daat dan geprobeerd wordt om het op te lossen Gr. Jan.

niet goed

Absoluut ongeschikt! Vermijd het gebruik bij koeien of andere dieren. Test het eerst zelf voordat u het aan deze kwetsbare dieren toedient. Ik gebruik het als bodem. https://www.btndehaas.nl/argile-bentonietklei-poeder-spijsvertering-25kg?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAzPy8BhBoEiwAbnM9O1oUAOZQ6juCqNissoe4lzOw48hWR52Hq5Izm6Ojqei7ybKupUf5uBoCDj8QAvD_BwE

Zeer correcte levering gehad.

Ons adres is moeilijk bij leveringen. Jullie waren zeer goed voor een oplossing. Bedankt.

Snel en door een zeer vriendelijke bezorger gebracht, Top.

Snel en door een zeer vriendelijke bezorger gebracht, Top.

belachelijke levering

de levering kwam in 2x en 2 dagen na elkaar bel de klant dat er vertraging is en dat alles in 1 keer geleverd wordt. transportkosten!!! en milieu!!

Ruim assortiment

Site is overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Osloweg 139

9723BK Groningen