Te laat geleverd

Bij bestelling werd gemeld dat produkt op voorraad was, paar dagen later bericht dat het nog 2 weken duurt. Niet handig als je moet inkuilen!

Snelle levering en duidelijke emails!

prima levering van kwaliteits verkeersbord

mooi verkeersbord "spelende kinderen". Zowel kleur als tekeningen zijn mooi afgewerkt.

Eenvoudig en snel.

Goed te bestellen, op voorraad, snel geleverd.

Snel en correct geholpen

Ben snel en correct geholpen . De kleding lag al klaar kreeg uitleg over de facturering.

Mooie kruiwagen, doet precies waarvoor hij bedoeld is. Levering vlot en netjes

Complexe bestelling, was helemaal goed verwerkt en geleverd binnen de termijn.

Snel in huis

Snelle levering, gekregen wat besteld is

zeer goed

zeer goed en snel

Snel geleverd conform bestelling. Top!

Duidelijke bestelsite. Heldere betaling en netjes afgeleverd.

Snelle levering, goed product

Melkershandschoenen bestel ik altijd bij BTN de Haas, ze zijn wat duurder maar dan heb je ook wat. Ik gebruik ze alleen niet voor het melken maar voor schoonmaak werk, gaat heel erg goed omdat ze niet snel stuk gaan. Levering was ook volgens schema.

prima geregeld en uitgevoerd

goed,besteld,betaald en geleverd

makkelijk bestellen op internet

mijn ervaring snelle levering en als er iets niet in orde is met de besteling word op een goede wijze afgewerkt. heb er geen klachten over en bezorgdienst ook dik tevreden altijd vriendelijk.

Goed en correct

Goed en correct

Snel

Snel

Een goede snelle en correcte aflevering.

Zie boven.

Snel geleverd . Top

Vlotte levering en een goed prijs

Kärcher schuimlans gekocht... Superding hat veel eerder moeten doen !

Een overzichtelijke site en groot assortiment. De bestelling wordt meestal vlot afgeleverd.

Prima emmers snel geleverd

Prima emmers snel geleverd

voldoet aan de verwachting

Prima service en snelle levering!

De hele keten van het bestelproces: Website-bestellen-tussentijds informeren-leveringstermijn en verpakking zijn top. Ga zo door.

Snelle levering, makkelijke website. Helaas per abuis 2x zelfde product besteld, dus ëén retour gestuurd

snelle en vlotte levering.

goederen worden tegen marktconforme prijzen aangeboden

Osloweg 139

9723BK Groningen