Prima bedrijf

Groot assortiment agrarische kwaliteits producten. Tevens snelle levering.

levering klopt niet

Ik had in het verleden een keer een slijpschijf voor de klauwen in de winkelmand gezet maar nooit gekocht, want hij was bij in andere goedkoper. Nu pakt hij er automatisch bij ik zag tijdens de afronding van de bestelling het bedrag veranderen. Daarnaast had ik 1 doosje kleine slijpschijven besteld en 1 doos grote nu krijg ik 2 kleine slijpschijven

vandaag besteld morgen gebruiken

je hebt iets nodig je zoekt besteld en je kan het snel gebruiken

goede kwaliteit, nette prijzen en een vlugge levering. top

super tevreden.

Levertijd tot 3x toe uitgesteld

Levering van luchtpistool is tot 3x toe uitgesteld. Heb nu bestelling geannuleerd. Verder ben ik altijd tevreden geweest en hier kan Btn denk ik ook niet veel aan doen.

Snelle bezorging en prima verpakt

Goede producten en optijd geleverd

Goede kwaliteit en snelle levering!

Had Zondag 3 April j.l. een werkjas besteld op de duidelijke en nette website, ook snelle reactie terug via de mail. Jas kwam Dinsdag 5 April, netjes verpakt binnen. Mooie kwaliteit en kwam goed verpakt binnen. Ook zaten er chocolade paaseitjes bij, zeer attent. Zal hier zeker wanneer nodig weer een bestelling doen!

prima levering

bestelde producten netjes en volgens planning geleverd

Prima, zeer snelle afhandeling en snelle bezorging.

Heel goed. Product was op dit moment niet leverbaar. Werd gebeld en een ander product voorgesteld voor dezelfde prijs. Zeer snelle levering.

topervaring / hebben goede producten voor boer en burger

duidelijke digitale catalogus en een zeer snelle levering van producten !

Prima, snelle levering

Geen bijzonderheden over Bestellung Heb nog wel opmerking over deze Enquete, er wordtnamelijk 10 Euro korting belooft echter vorige keer werdt dat ook belooft en ik heb geen 10 Euro kortIng gekregen bij deze bestelling Groet Henk bisschop

Besteld via internet. Geen fysiek en of mondeling contact met medewerkers

Prima reactie via de mail van BTN. Bestelling correct uitgevoerd. Nota gekregen. Op tijd en keuring bezorgd door Koopman.

geleverd optijd wat is besteld werkt goed

best goed

Snel verzenden en scherpe prijzen

Alles word snel verzonden en de prijzen zijn scherp

Gisteren besteld, vandaag geleverd.

Verbazend snelle levering. Goed verpakt. Heel blij mee.

SUPER en goed snel geleverd

Super tevreden, en snel geleverd, het is echt een aanrader.

BTN medewerkers willen het goede doen

Goed, snel en na even wat over en weer bellen helemaal top afgeleverd inclusief paas eitjes

scherp geprijsde kwaliteitsgoederen

snelle levering minpuntje vond ik de flexibiliteit van de site waar het veranderen van een (seconde daarvoor) bestelling niet meer aan te passen was zodat ik voor één project drie aparte leveringen kreeg

Snel en goed

Product naar behoren

Snelle en complete levering!!

Zou ik nogmaals iets bestellen.

Goede kwaliteit en prijs verhouding

Deskundig en goed opgeleid personeel

Bereikbaar en hele goede service

Een relatief zware ketting zaag van husqvarna gekocht bij btn maar defect geraakt door eigen schuld. Is vervolgens voor heel weinig kosten weer gemaakt door btn. En binnen tien dagen weer retour gekregen. Echt heel blij mee!! En btn kan je ook gewoon bellen en dan wordt je netjes doorverbonden en krijg je ook iemand aan de lijn die weet waar het over gaat. Keurig!

Makkelijk en snel en redelijk verzendkosten

Besteld en volgende dag geleverd. Redelijk verzendkosten, rond 8 euro verzenkosten voor leiding van 100 meter!!!! Dat kunnen heleboel webwinkels voorbeeld van nemen!!!! İk zal zeker vaker gaan bestellen. Thanks.

Osloweg 139

9723BK Groningen