Werkbroeken besteld die voldoen aan de verwachting en de prijs waard zijn. Vlotte levering
helaas moet ik melden dat btn zijn bezorgdienst niet nakomt. maandag besteld zaterdag nog niet binnen, waardeloos
Geachte heer Meijer, Dank voor uw review. Spijtig om te lezen dat de zending nog altijd niet is afgeleverd. De afgelopen twee weken heeft u meerdere keren telefonisch contact gehad met mijn collega Paula. Omdat uw zending gedeeltelijk zoek is geraakt bij de transporteur hebben wij vandaag de missende goederen opnieuw naar u verzonden. Graag horen we over enkele dagen van u of dit goed bij u is afgeleverd. Met vriendelijke groet, Hans van Erp
Pakket was netjes verpakt. Zoals aangegeven.
Laatste levering gedeeltelijk nog niet gehad. Wel pakketje van een ander.
direct geleverd in België
Snel en betrouwbaar
Wat een fijne overall.
Prima complete levering en je hoeft zelf niets meer in elkaar te zetten. Inclusief gevuld tank en olie, echt top! Mooie kwaliteit prijs verhouding en prima service bij vragen, hier kom ik zeker terug.
Geacht, dank voor uw review. Graag wil ik u vragen om contact op te nemen met één van onze specialisten Johan of Peter op 050-5414311. Wellicht kunnen ze u telefonisch helpen. Alvast dank. Met vriendelijke groet, Hans
Originele beoordeling
Prima levering en zelfs inclusief gevuld tank en olie, top! Helaas , ondanks meerdere keren doornemen van de gebruiksaanwijzing, heb ik de Husqvarna nog niet aan de praat gekregen. Dus moet ik toch in mijn eigen regio op zoek naar een dealer... Het is mijn tweede Husqvarna, wel bewust weer voor dit merk gekozen
mooie website en allees op voorraad en snel leveren
Helaas wat vertraagt, maar verder prima.
Factnr 22725609 Verpakking van granit borgveren 5mm was open Er zaten er 3 los in de doos ipv de 5 die in de verpakking hoorden te zitten. Klacht prima opgelost binnen 1 week
Geachte, Dank voor uw review. Spijtig om te lezen dat de zending niet compleet is afgeleverd. Mijn advies is om dit de volgende keer gelijk te melden via de e-mail op: [email protected] voor de snelste oplossing. Voor nu zullen we u nieuwe toesturen zodat u krijgt waarvoor u betaald heeft. Met vriendelijke groet, Hans van Erp
Originele beoordeling
Het zelfde product was bij een ander €65 Dus weer genaaid
Geachte, Dank voor uw review. Spijtig om te lezen dat u zicht genaaid voelt. Wij bieden dit product aan voor de professionele dierenhouder en weten dat wij een erg marktconforme prijs hanteren. Voor u als particulier is dit product niet geschikt! Graag wil ik nogmaals wijzen op de gevaren van het product bij onjuist gebruik, om deze reden is op de factuur de link naar het veiligheidsblad toegevoegd en is deze te vinden op onze website. Vertrouwende erop dat u zich hier in verdiept en anders het product ongeopend retourneert. Met vriendelijke groet, Hans van Erp
Topproduct en erg snel in huis
Altijd goede producten en snelle service.
Ok
Geachte, dank voor uw review. We hebben uw order bekeken en we gaven inderdaad aan dat de jerrycan op voorraad zou zijn, echter bleek er een voorraad verschil te zijn waardoor deze later is uitgeleverd. Excuus voor het ontstaande ongemak. Met vriendelijke groeten, Hans van Erp
Ik heb een weidedrinkbak besteld, komt die zonder vlotter. Zelfde als je een fiets besteld, en er zit geen stuur op
Geachte, Dank voor uw review. Spijtig om te lezen hoe u onze levering heeft ervaren. Op onze website staat (meerdere keren) vermeld dat de door u bestelde waterbak standaard zonder vlotter wordt geleverd. Dit omdat er meerdere vlotters zijn met verschillende aansluitingen. Uit uw reactie begrijp ik dat u hier overheen heeft gelezen. Heeft u inmiddels al een vlotter, of kan ik nog iets voor u betekenen? Graag hoor ik van u: [email protected] Met vriendelijke groet, Hans van Erp
Goede prijs kwaliteit Altijd netjes en vlot geleverd
goede service, snelle levering
Niets op aan te merken. Misschien een beetje slordig ingepakt.
Via de site was het eenvoudig om het product te vinden en te bestellen. De bestelde vlotter is snel geplaatst en werkt prima.
Altijd mooi op tijd geleverd
Had mij producten op donderdag besteld en maandag pas in huis. Kies volgende keer een winkel die wel volgende dag bezorgd indien op voorraad.
Geachte, dank voor uw review. De door u geplaatste bestelling op donderdag was op (nationale feestdag) hemelvaartsdag, een dag waarbij we niet geopend waren zoals we op onze website aangeven. Wellicht heeft u dit niet gezien en daardoor het pakket op vrijdag verwacht. Vrijdag hebben we de bestellingen van donderdag opgepakt en deze de volgende werkdag bij u afgeleverd. Met vriendelijke groet, Hans van Erp
Bestel hier erg vaak. Ook telefonisch fatsoenlijk bereikbaar. Scherp geprijsd. Vaak snoepjes in de doos.
Makkelijk en snel