Afspraak en levering correct nagekomen. Prima!

Afspraak en levering correct nagekomen

Artikel super makkelijk te vinden in de webshop en donders snel geleverd. Blij mee.

Vlot geleverd

Moet nog in elkaar worden gezet

alleen ik dacht de luchtslang van de oude compressor over te zetten maar dat past niet kunt u zo vriendelijk zijn een passende lucht slang aansluiting voor de K 200-600 naar mij toe te zenden. Vriendelijke groeten, Aarnout de Feijter gsm 0654630428

Snel en duidelijke afhandeling van order

Werkkleding Werkkleding en koeverzorging

Prima producten

Groot assortiment, prima kwaliteit, wij kopen al jaren bij BTN

goede verzending

Trampoline springt super

Trampoline springt super, alleen we hebben een veiligheidsnet erbij besteld en nog niet gekregen. Dus de helft van de bestelling gekregen. Hoop dat deze nog onderweg is.

Prima, prijs kwaliteit

Snel en eenvoudig bestellen en snel en in goede staat ontvangen

Slechts gedeeltelijke bestelling ontvangen

Slechte service van transmisson . Ik wacht nog steeds na 10 dagen achter een deel van de bestelling welke al 10 dagen onderweg is .

Snel en goed

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snel, safe en simpel

mijn eerste bestelling die ik hier heb gedaan, via de website en daarna is alles snel en volgens afspraak geleverd.

Snel, goede service

Goede service en snelle levering

Zorgvuldig en snel

Een ruim assortiment en snelle en zorgvuldige levering,

Correcte levering en mooi optijd

Al vaker bij jullie6 besteld en altijd correcte levering

snel en goed

top

Ze hebben alles

Tepelvoeringen fullwood gezocht en eindelijk bij jullie gevonden

prima geregeld en snel

snel correct en goed.

Erg fijn

Prima bedrijf

Groot assortiment agrarische kwaliteits producten. Tevens snelle levering.

levering klopt niet

Ik had in het verleden een keer een slijpschijf voor de klauwen in de winkelmand gezet maar nooit gekocht, want hij was bij in andere goedkoper. Nu pakt hij er automatisch bij ik zag tijdens de afronding van de bestelling het bedrag veranderen. Daarnaast had ik 1 doosje kleine slijpschijven besteld en 1 doos grote nu krijg ik 2 kleine slijpschijven

vandaag besteld morgen gebruiken

je hebt iets nodig je zoekt besteld en je kan het snel gebruiken

goede kwaliteit, nette prijzen en een vlugge levering. top

super tevreden.

Levertijd tot 3x toe uitgesteld

Levering van luchtpistool is tot 3x toe uitgesteld. Heb nu bestelling geannuleerd. Verder ben ik altijd tevreden geweest en hier kan Btn denk ik ook niet veel aan doen.

Snelle bezorging en prima verpakt

Osloweg 139

9723BK Groningen