Prima materiaal en goede levering

Overzichtelijke site met prima prijzen. Informatie over status levering is goed.

Snelle levering, top producten

Producten hebben een goede prijs kwaliteit verhouding en werden de volgende dag al geleverd

Dikke prima

Goede omschrijving

Prima product

Als ik iets nodig heeft kijk ik eerste bij BTN. Altijd een prima product snel geleverd.

Zeer goed product

Zeer goede en comfortabele werkjas de volgede koop ik weer bij jullie

levering is snel en de spullen zijn goed

na het bestellen was het er snel en goed dus hier gaan we vaker gebruik van maken

Wat ik koop is altijd van prima kwaliteit

Ik bestel meestal overalls of werkschoen maar is altijd prima voor elkaar met wederom een prima kwaliteit.

levering snel en compleet.

produkten zijn goed En voldoende keuze.

jammer

Ik had een kruiwagen besteld in januari 2022, die vervolgens pas geleverd kan worden in april 2022. Dit had ik niet voorzien. We hebben de bestelling af kunnen zeggen. De kruiwagen hadden we snel nodig omdat de andere stuk was. Té laat werd ons gemaild dat de kruiwagen niet voorradig was, en dus later geleverd zou worden.

Een goed en snelle service

perfect

Draadoproller

De kwaliteit loop terug de vorige rol was kwalitatief beter das jammer

goede website, veel gebruikers gemak en vlotte levering

Bestelling klopt altijd.

Snelle levertijden.

Altijd prima ervaringen met BTN de Haas

Top product

service kan beter

Kan beter. ik had een kop voor een vetspuit nodig (gekocht bij BTN) en volgens de verkoper werden losse onderdelen voor vetspuiten niet verkocht. toen maar een nieuwe vetspuit gekocht. naderhand bleek dat onderdeel wel in jullie assortiment te vinden te zijn. nu 2 vetspuiten. dat kan dus beter.

Overzichtelijke webshop en duidelijk communicatie wanneer de leverdatum was

gemakkelijk en simpel

gemakkelijk online bestellen en een groot assortiment.

Eindelijk vang ik weer molen

Andere klemmen klapte dicht maar geen mol, nu met de klemmen van btn de haas in 2 dagen al 2 molen te pakken,

Zeer snelle levering

Een zeer complete website. Bestellen gaat snel en eenvoudig. Betaling en verwerking erg eenvoudig Goede communicatie over verloop Volgende dag geleverd

zeer goed

geweldig

Goei spul

Moet het nog installeren , maar ziet er degelijk uit

Osloweg 139

9723BK Groningen