goed.

met de btw gaat fout in zit in belgie met btw nummer factuur moet zonder btw zijn ik krijg daarna bericht dat btw niet betaald is voer ik iets fout in bij de bestelling? is 2 keer gebeurt

heerlijke soepele werkbroek

vlotte service en goede werkbroek

prima in orde

al vele keren wat besteld en altijd alles correct en binnen no time in huis.

Goede en correcte service

Het is heel prettig om op deze manier te bestellen. Je kunt er van op aan en goede service.

Nette prijs, niets op aan te merken!

Afgewerkt zoals t hoort

Slecht

Onze bestelling stond op voorraad. Stond maandag bij als leverdag. Na één week niets gezien. Zelfs geen mail dat het niet op voorraad is, Slechte service Naar aanleiding van deze beoordeling heb ik een mail gehad dat het een computer technische storing betrof. Met de vermelding dat de voorraad ruim voldoende was. Het geld is netjes teruggestort. Maar zin om weer te bestellen had ik niet meer. Helaas...

Super snel levering. Goede producten.

Eenvoudig bestellen en goede communicatie

Voor het eerst besteld bij BNT de Haas en ik ben onder de indruk. de website is makkelijk te navigeren, bestellen was eenvoudig, communicatie rond de bestelling heel goed en levering zeer snel. Als ik weer wat nodig heb ga ik zeker bij jullie kijken.

Prima in orde allemaal.

Allemaal prima in orde.

uitstekend

snelle afhandeling, vlotte levering

geweldig

Altijd goed, snel en keurig op tijd. Materiaal en goederen altijd heel goed verpakt. Zeer tevreden klant zijn wij..!!

prima!

Redelijk goed

Moet altijd uitkijken naar prijs vaak korting bij meerdere artikelen

Prima levering nooit geen problemen

Ik bestel er met plezier mijn goed3ren.overzichtelijke website en correcte levering G Arfman

Jammer dat de levering gesplitst moest worden

Thermolaarzen Dunlop Thermo+ C662.933 S5 SRC Groen Deze laarzen bestel ik altijd op een andere site omdat ze daar veel goedkoper zijn , Dat vindt ik jammer.

Gewoon goed

Altijd goed

Bestellen en hup geleverd!

Eenvoudige webshop met snelle levering , prijs is goed!

Goede snelle service

Goed en klantvriendelijk bedrijf met heel veel keuze

vlotte levering en een compleet assortiment

Leuke attenties bijgevoegd als verrassing, dit maakt nieuwsgierig als de levering binnenkomt

Hele goede service

Gewoon goed geregeld alleen retourneren kost 7,95 dat is wel veel

Probleem opgelost

Snelle levering en zeer nuttig product.

Kende het product niet maar heb er nu al gemak van.

Een website met de juiste zoekprofielen

Ik kon snel vinden en verfijnen wat ik zocht. Spullen worden netjes verpakt en op tijd geleverd.

Osloweg 139

9723BK Groningen