Geen problemen

Geen problemen met bestellen en toezenden.

Alles prima

Goed product

Snelle zending

Spullen snel verzonden,, netjes verpakt, mooie aanbieding. Niks mis mee.

Snelle levering netjes verpakt

Fijne winkel

Spullen zijn altijd netjes en goed verpakt geleverd

Een bedrijf met professionals.

Een bedrijf met kennis van zaken, gemotiveerd en behulpzaam personeel!!!!

Goede kwaliteit, snel geleverd

Duidelijke webshop, goede betaalcondities en prima communicatie en snelle levering.

Ruim assortiment en vaak scherp geprijsd.

Veel relevante produkten en vaak goedkoper dan de concurrent. Pakket netjes afgeleverd.

Duidelijk en snelle levering

goeie kwaliteit

had op internet werkkleding bestelt, dus zonder te passen of de kwaliteit te beoordelen. nu heb binnen is ben in zeer tevreden

Goede en snelle levering

Snap geleverd en exact wat ik nodig had. Top service!

Prima kwaliteit voor een goede prjs

Snelle levering, prima kwaliteit

Levert wat het beloofd

Ik heb hier een compleet gevulde gereedschapskar gekocht. Gereedschap ziet er prima uit en netjes verdeeld door de inlay's. Deze kar was niet op voorraad en werd tot onze verrassing 9 dagen eerder bezorgt dan verwacht. Op de site snel en makkelijk kijken en bestellen. De levering ging soepel, duidelijk wanneer en tijdsvak, vriendelijke chauffeur.

retourkosten

Prima, snelle bezorging van uitstekende produkten. Duidelijk min puntje vind ik dat je zelf de retourkosten moet betalen bij omruilen van een ( bv te klein) artikel

Duidelijke website en snelle levering

Dit is al jaren het geval

uitstekende kwaliteit, goede service

Prima kwaliteit en levering volgens afspraak. Ook goede communicatie!

Snelle correcte levering!

Al jaren goed tevreden

Prima geholpen

Vriendelijk personeel

Makkelijk geregeld snel bezorgd

Garantie behandeling is schandalig !

Voor een grasmaaier koop ik twee 12 volt accus (waar groot 24 maanden garantie op staat) die in serie geplaatst moeten worden. Na ontvangst lijkt het dat een accu niet werkt. Ik vraag om garantie. Na enorm gesteggel moet ik 35 euro BIJbetalen. Er komt een nieuwe accu. Maar nu blijkt dat de andere accu ook kapot is. Beide accus hebben blijkbaar leeg gestaan voordat ze geleverd werden. Dan sulfateren de platen. Nu ik de 2e accu kapot reclameer weigeren ze verdere garantie.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over mijn husqvara kettingzaag hij zaag hartstikke mooi en ben erg blij met de aankoop

Compressor besteld die snel en netjes werd geleverd. Helaas was 1 wieltje kapot, maar ik denk dat btn de haas daar niets aan kon doen. Ik heb het zelf gerepareerd dus op kunnen lossen.

Goede service,

Goede service en meestal snelle levering

gewoon netjes volgens afspraak

wat ze beloven doen ze ook

Osloweg 139

9723BK Groningen