Prima,volgens afspraak.

Selecteren,bestellen, betalen en ontvangen. Alles naar wens, alleen de termijn om de tegoedbon te besteden mag wel wat langer.

Prijzen en acties zijn misleidend

De prijzen zijn gemiddeld weg niet zo gek wel zijn er veel acties waar eigenlijk geen prijsverschil in zit met de normale verkoopprijs

Bestelde product voldoet aan de verwachting

Bestelling is snel geleverd.

zeer goed

zeer goed

Vlotte levering

Gemakkelijk bestellen overzichtelijke site

Top kwaliteit product en snelle levering

Al meerdere malen wat besteld, altijd snel geleverd. Producten zijn van top kwaliteit

Op tijd geleverd bij tekort goede info.

Super snelle levering

top

Makkelijke website en binnen 2 dagen had ik de bestelling in huis. Top

Duidelijke website

Prima bedrijf goede service

Prima service en bestellingen altijd optijd

probleem met ver zending direct en goed ogelost

Alles ging vlot . Van bestelling tot levering.

Goede service!

Duidelijke omschrijving van het product en de snelle levering.

Snelle en zeer goede service van mijn bestelling

Goede producten voor een mooie prijs en zeer goede kwaliteit

Goede service snelle levering

Kwaliteit goed informatie rond levering goed

Prima afhandeling

Zeer snelle levering

redelijk tevreden

Ik had op 7 december een bestelling geplaatst en hierbij had ik een artikel teveel besteld. Op 8 december met jullie gebeld en ze hadden toen 1 artikel eraf gehaald, en ook een creditnota van gemaakt. op 9 december heb ik weer gebeld over hoe te handelen hiermee, en ze zeiden dat dat geld weer teruggestort zou worden, zouden jullie normaal op donderdag doen. Ik heb tot op heden nog geen geld teruggestort zien worden. met vriendelijke groet gerbert looman 0619508447

Perfecte behandeling

Is zoals het moet ,ook de verwachtingen die de klant nastreeft heb je een punt.Prijs valt mee

top kachel

Je ruikt de kachel alleen even in t begin tijdens de opstartfase en dat is heel normaal. Daarna ruik je niks

niks op aan te merken

Top winkel, aardige medewerkers

Ik ging laatst een paar sixton werklaarzen ophalen dus je komt binnen je kan een bakje koffie of warme chocolademelk pakken en je wordt heel snel geholpen en hele aardige medewerkers Groeten, Bryan

Keurig snel geregeld

Snel, correct en goede service

Bestelling was snel geplaatst, het product was ook scherp geprijsd. Ik werd direct na de bestelling gebeld met de vraag of het een probleem was of ik het showroommodel kreeg aangezien dat de laatste was. Geen probleem. Een dag later had ik mijn bestelling al binnen.

Snelle levering, top

Makkelijk te bestellen, vlotte levering.

Osloweg 139

9723BK Groningen