Laden reviews...
44 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen waarderen klanten snelle levering en de prijs-kwaliteitverhouding. De meeste beoordelingen benadrukken een betrouwbare service en behulpzame opvolging bij problemen. Enkele opmerkingen gaan over verpakkingen of voorraadverwarring, maar problemen werden doorgaans effectief opgelost. De algehele ervaring is positief met ruimte voor kleine verbeteringen.
Prima bedrijf, snelle levering en denkt mee ze bellen je op voor levering te ruilen als ze iets niet hebben Ze zijn heel vriendelijk Prima houden zo
5 September 2026
Chris
Heerlen
Snel geleverd, competitieve prijzen, ruim assortiment
29 August 2026
DRIES
KAPELLEN
Snelle levering. Het is wel verwarrend dat ik online bestel bij De Schroevengigant, maar dat ik mail krijg van Het Houten Huis.
28 August 2026
R
Buitenpost
Snelle levering, correcte informatie.
25 August 2026
Mathieu
Maasmechelen
Ben nog nooit zo snel en adequaat geholpen!
23 August 2026
Stephan
Rotterdam
Ik heb vlonderschroeven besteld: mooie, goede schroeven, bijna allemaal goed (ongeveer 1/100 is bot), gaan niet kapot tijdens het schroeven. De schroeven werden snel geleverd, met duidelijke communicatie. Ik ben tevreden!
20 August 2026
Ivo
Nieuwegein
Snelle afhandeling, breed assortiment en niet duur. Maar bovenak, je schroeven etc per stuk bestellen. Kortom, zeer tevreden!
17 August 2026
A
Readtsjerk
Ik kon hier bestellen wat ik bij een ander niet vind. Duidelijke en snelle leveringsprocedure. Alleen die twee namen is een beetje verwarrend.
14 August 2026
IAC
Amsterdam
Wat een topper ! Bijzonder korte communicatielijnen, kort op de bal en doet de grootste moeite om het pakje tijdig bezorgd te krijgen. Ik heb alleen maar lof !
13 August 2026
Carine
Antwerpen
Snelle en vlotte levering.
8 August 2026
Jozef
Berlare
Goed product voor prima prijs en snel geleverd
8 August 2026
R
Den Haag
Voor mijn tentluifel heb ik RVS tellerkopf 8x200 mm schroeven besteld. Prima kwaliteit, werkt perfect en snel geleverd. Bij de campingzaken gaan ze roesten.
3 August 2026
Willem
Goes
Ondanks een verkeerde levering werd er direct en snel meegedacht over een alternatief. Snel, correct en oplossingsgericht!
2 August 2026
Harald
Welsum
Top producten en betaalbaar.
22 July 2026
Jan
Hummelo
Voor speciale klus schroeven nodig van liefst 40 cm lengte. Tot mijn verbazing waren deze uit voorraad leverbaar. Werden snel en netjes geleverd.
19 July 2026
Koppe
Delft
Fijn dat schroeven per stuk geleverd kunnen worden. Het bespaard kosten en een overschot aan schroeven als je maar een aantal lange RVS tellerkop schroeven nodig hebt.
14 July 2026
Alles volgens mijn wensen
8 July 2026
Louis
Belgium
Gekochte artikelen netjes verpakt en deel geleverd met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Aanrader!
7 July 2026
Jurgen
Arnhem
snel goed en goedkoop
1 July 2026
Hans
Ruurlo
levering zoals verwacht prijs prima
25 June 2026
sander
amsterdam
Precies geleverd wat er werd besteld Helaas maakte DHL er een potje van.
14 June 2026
Hugo
Amsterdam
Diverse rvs tellerkopschroeven besteld bij de schroevengigant. Los per stuk bestelbaar. ‘S avonds besteld, volgende ochtend meteen gebeld dat er niet voldoende 100mm schroeven op voorraad waren maar dat ik (kosteloos) de 120mm ter vervanging kon krijgen. En dat bleek een (constructieve) meevaller voor mij. Volgende dag geleverd voor een betaalbare prijs. Zeer tevreden!
1 June 2026
Stefan
Apeldoorn
Proeforder geplaatst. Levering na circa 1 week. Voor ons te lang. Vervelender is: schroeven met voldraad ontvangen terwijl deeldraad besteld was. Informatie over bitmaat ontbreekt op de website. Schroeven zijn merendeels verpakt in zakjes ipv doosjes. Dat is onoverzichtelijk in de gereedschapkoffer en bovendien geeft het een onprofessionele indruk op het werk.
Beveelt niet aan
21 May 2026
hp
leiden
Overkapping bouwen, diverse schroeven in verschillende maten nodig…. Ze hebben alles en met 2 dagen in huis. Super!
20 May 2026
Coen