Hopeloos

De uiteindelijk geleverde schroeven zijn prima maar de verzending door DHL is een grote puinhoop 4 dagen op rij zouden ze de bestelling leveren uiteindelijk zaterdagmiddag om 15.00 uur geleverd U mag mij gerust bellen voor het hele verhaal vr gr. Kees 06 21938554

Bestelling snel en compleet geleverd

Was opzoek naar lange RVS torx aangedreven schroeven die ook nog eens per stuks afgenomen konden worden i.p.v per doos. Top dus, de keuze was snel gemaakt

Erg goede ervaring.

Problemen kent men niet, alleen oplossingen.

snel geleverd en goede Rvs bouten moeren en ringen

Top Ga hier zeker vaker bestelen

Niet alle schroeven waren beschikbaar maar er werd een alternatief gezocht. Erg netjes opgelost.

Prima in orde

Prima materiaal aan betaalbare prijs

probleemloos

goede communicatie, prima service

Snel geleverd Goeie kwaliteit

Goede snelle service & verzending. kwaliteit spullen.

Producten geleverd zoals het beschreven staat en een nette prijs

Goede communicatie, goed verpakt en goede spullen. Fijn zo!

Goede producten

Goede producten rvs bouten en moeren Goed verpakt. Alleen levering liet de wensen over Heb namelijk 4 werk dagen moeten wachten. Dit moet sneller en anders kunnen.

Goeie ervaring

Goed en snel, de vraag is of er een factuur kan komen? Groet Eric

Bestelling gedaan voor 400 RVS schroeven. Kon niet geleverd worden zoals ik het graag had gezien. Werd vanuit bedrijf telefonisch contact gelegd met me. In goed overleg werd de levering naar mijnnzin aangepast. Prima service !!

Prima producten voor een prima prijs

Ik zocht een spaanplaatschroef van een bepaalde lengte en kwam bij de Schroevengigant uit. Levering was vlot en de prijs was prima. Daarna een voordeelpakket besteld tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wordt snel geleverd.

Zeer snel verzonden

Besteld en een uur later in de bus

Nog nooit zo iets meegemaakt. Uiteraard waren de spullen top in orde zoals besteld

Goede en snelle levering

Producten snel en goed geleverd. verpakking voldoende, levering onbeschadigd aangekomen. Producten zoals beschreven en verwacht. Handig dat bijpassende bit werd meegeleverd.

Online besteld bij de schroevengigant en de volgende dag on huis. Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Alleen is het verwarrend dat je besteld bij de schroevengigant en je krijgt mailtjes van het houten huis. Zal hier zeker meer bestellen. Top service !

Toppie

Goede prijzen, per stuk te bestellen en snel geleverd.

goede en snelle levering en goede kwaliteit

Ga zo door

Prima prijs/kwaliteit

Ik zocht rvs schroeven van een bepaalde maat. Ik kwam uit bij de schroevengigant. Prijs is prima en ze hebben een uitgebreid assortiment. Makkelijk te zoeken op de website.

Super altijd weer.

Prima RVS bouten, moeren en sluitringen. Goed verpakt, snel bezorgd, alles naar wens.

Zeer snelle levering.

Dames Jolinkweg 20