Kwaliteit, humor en vakmanschap

Wat 'n leuke zaak om je tuinbankjes bij te kopen. Denkt mee, heeft een grapje, vakmanschap en vooral ook mooi spul. We hebben meerdere bankjes/tafels hier besteld en blijven dat vooral ook doen. Gewoon lokale superkwaliteit

Niet duidelijk wat het precies is

Geen duidelijke omschrijving van producten en geen verwijzing hoe retour moet

Goede service en bereikbaarheid

Goede service en bereikbaarheid

Correcte, snelle, complete levering binnen 24 uur

Overzichtelijke, duidelijke, prettige website. Hanteren scherpe prijzen, ook voor particulieren. Snelle service, relatief kleine bestelling zonder extra leveringskosten. Tot op heden super, een aanrader

Goed.

Bij problemen wordt er direct en correct op gereageerd.

super snelle levering / keurig verpakt

een dikke tien goede website prima prijzen

Snel en gemakelijk

Snel binnen

Niet best

heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen terwijl er gezegd was dat donderdag alles was op gestuurd als brievenbus post.

Ik heb je huis op de beurs helaas niet gezien. Maar heb in mijn 40 jarige bouwervaring vele hsb en houtmassief woningen gebouwd en ben er van overtuigd dat dat veel meer moet gebeuren om oa klimaat dus wereld verbetering. Biologische Bouw Collectief. Kiemkracht 64 Malden hsb met kalkhennep. Succes

Nette service.

Goede service.

10 voor communicatie en meedenken!

Zelfs met enorm grote bestellingen wordt je goed geholpen en op de hoogte gehouden van de voortgang,

Goed en snel geleverd.

Goed en snel geleverd en goed verpakt.

Prima.

Bepaald product bleek niet leverbaar. Direct contact met mij opgenomen en gezocht naar een alternatief (met prima oplossing)

Service was prima

Werd gebeld omdat bestelde aantal schroeven niet helemaal op voorraad was. Na overleg gekomen tot een oplossing. Kortom: er werd prima meegedacht om tot een oplossing te komen

Prima, veel keus in rvs

Heel tevreden

van bestelling tot aflevering loopt zoals het behoort. Mijn ontvangen producten zijn van goede kwaliteit

Redelijk

Levertijd door dhl was lang

Spullen zijn goed. Bestellen is gemakkelijk. DHL is traag

Jammerd dat de transporteur eigenlijk de prestatie algeheel drukt. Er zijn betere (sneller en duidelijkere) transporteurs.

Alles zoals beloofd

Goederen werden snel geleverd

Oke

Oke

uitstekend

Ik werd nog gemaild of ik de goede schroeven wel besteld had,wat inderdaad ook het geval was en binnen een dag in huis.

Prima en alles volgens verwachting

Prima en goede kwaliteit tegen goede prijs

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Boutjes en moeren RVS besteld helemaal top voor goede prijs enige minpuntje in verhouding met andere webwinkels is dat ik t pakketje na 5 dagen had en vele volgende dag of dag erna in huis is. Dus heb je geen erge haast ben je hier voordelig uit.

Vlotte levering, enkele stuks mogelijk

Prettig dat ik enkele stuks kan bestellen.

Dames Jolinkweg 20

7051dk Varsseveld