Bestelling keurig geleverd en top kwaliteit
Mijn bestelling op maandag 25 april Bij "De Schroeven gigant" gedaan en tot op heden nog geen producten ontvangen. Bovendien vind ik het verwarrend wanneer ik bij een bepaald bedrijf een onder plaats en dan plots word geconfronteerd met andere bedrijfs namen (anders als die van de koerrier) die kennelijk onderdeel vormen van het logistieke traject. Ik ben géén klant van Het Houtenhuis en kom op internet ook alleen maar bedrijven tegen die niets met logistiek- of mijn product soort te maken hebben. ik zou dan ook het vakje bij akkoordverklaring niet willen aanvinken omdat ik, (nogmaals!) geen klant van het Houten huis ben maar dan kan ik dit bericht niet versturen. Zo kunt u wel allerlij onzin laten bevestigen.
Beste klant. Vervelend. Ik heb u zojuist een mail gestuurd met uitleg. Graag wacht ik uw antwoord voor een passende oplossing af.
Vreemd. Ik krijg de invitatie om mijn tevredenheid aan te geven. Maar ik heb mijn bestelling nog niet gekregen. Ik had die vorige zondag geplaatst om ze morgen zaterdag te gebruiken. Maar ze is er niet. Ik kreeg ook geen respons op mijn e-mail van gisteren waarin ik naar de leveringstermijn vroeg. Hoe tevreden kan je dan zijn?
Beste klant. Ik beantwoord mail altijd binnen enkele uren. Ik heb absoluut geen mail van u ontvangen. Soms gebeurt het dat mensen hem sturen naar .nl maar het moet .net zijn. Is dit in uw geval ook zo? Uw bestelling is iets later dan normaal omdat ik iets op had maar gaat vandaag met DHL. Excuses Ps. Er zat hier heel ongunstig midden in de week een vrije dag waardoor ik mijn spullen ook niet aangeleverd kreeg.
Originele beoordeling
Goed mee gedacht en snel gereageerd
De door mij bestelde schroef was niet in voorraad. Ik werd daar over gebeld en in overleg is een andere maat opgestuurd - heel prettige service.
goed te noemen
Snelle levering en geen gedoe.
beste klant U haalt 2 bedrijven door elkaar. U hebt bij mij tellerkopschroeven besteld en deze geleverd gekregen op 14 april om 14.05 uur. als brievenbuspakket. ik verkoop schroeven en bevestigingsmiddelen. ABSOLUUT GEEN ZONNEBRILLEN. vervelend dat u de bril niet geleverd kreeg maar ik kan er niks aan doen. Graag uw beoordeling verwijderen/aanpassen.
Originele beoordeling
Goedendag ik heb een houten zonnenbril besteld 2 weken geleden en heb geen mail met betallingsbevestiging gekregen oid maar het bedrag is wel van me rekening afgeschreven en ik heb geen pakket ontvangen. aangezien ik ook geen bevestiging of ordernummer heb gekregen weet ik ook niet wat ik nu nog kan doen. jammer dit
Vorig jaar hebben wij een tafel (Douglas) met bijbehorende banken gekocht. Deze bevalt ons zo goed dat we dit jaar weer zo'n set hebben besteld. Kwaliteit op en top. Geen waaibomenkwaliteit. Het valt ons steeds op hoe vriendelijk de mensen van Het Houten Huis zijn. En zeker korte lijntjes. Geweldig. Kwaliteit en vriendelijkheid. Top.
Alles naar tevredenheid verlopen
beste klant U haalt 2 leveranciers door elkaar. U hebt bij mij schroeven besteld en geen hout. ik verkoop namelijk GEEN HOUT MAAR ALLEEN SCHROEVEN EN BEVESTIGINGSMIDDELEN. Ik heb dan ook het verzoek gestuurd om uw beoordeling aan te passen. Hopelijk zijn de schroeven naar tevredenheid..... groet Raymond, De schroevengigant
Originele beoordeling
Op de afgesproken tijd kwamen we onze bestelling van geschaafd hout halen. Dit bleek alleen niet geschaafd dus dit duurde heel lang want bij iedereen was dit het geval. Als je dan nog een andere afspraak hebt komt het in de knel. Erg vervelend!
Een bestelling geplaatst echter daarna werd ik belachelijk gemaakt door te vragen over een levertijd. Deze meneer denkt dat hij zijn klanten kan behandelen alsof hij de koning is. Onbegrijpelijk dat dit bedrijf kan bestaan met dit management. Misschien ok om een schroefje te kopen, maar blijf bij de handgemaakte (plantenbakken) uit de buurt.
Het Houten Huis bestaat inmiddels 17 jaar. Je kunt niet iedereen blij maken en af en toe is een slechte beoordeling goed om de betrouwbaarheid van de beoordelingen aan te tonen. Verder voel ik mij niet geroepen om te reageren. Lees alle beoordelingen en trek zelf uw conclusie. ( verder lees ik in deze beoordeling nergens dat binnen 1 uur het volledige aankoopbedrag terug gestort is. Volgens de voorwaarden kan er voor op maat gemaakte meubelen geen restitutie plaats vinden.)
alles perfect verlopen en geleverd!
Erg voordelige prijzen voor goede spullen.
snelle levering ook al kwam een deel later. Goede communicatie hierover
Het assortiment schroeven en de prijzen was oké. De verzendduur was wat aan de lange kant.
op mails word snel gereageerd en levering is ook snel.
Partij diverse schroeven besteld. Van één type de verkeerde ontvangen. Telefonisch contact en nakijken van de bestelling leverde de toezegging dat de juiste schroeven kosteloos alsnog zouden worden toegezonden. Die werden inderdaad keurig alsnog ontvangen.
Goede spullen tegen betaalbare prijzen en vlotte service !
zie boven
Zelfde dag nog een kleine nabestelling gedaan. Was geen probleem om deze bij de eerdere bestelling toe te voegen (i.v.m. voorkoming van extra verzendkosten)
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit
Heb schroeven besteld en binnen 2 dagen geleverd netjes verpakt
ik heb nog geen levering gehad, klopt dat ?
Levering was op tijd, compleet en door de faciliteiten van de vrachtwagen en chauffeur op de juiste plek.
Bij een beetje spanning breken de rvs schroeven al af zelf als de accuboormachine ingesteld met het instelbaar koppel.
Beste Meneer Bilkert. Wat vervelend dat u niet tevreden bent!. Wat jammer dat u dit aangeeft middels een beoordeling en niet door mij even te bellen of te mailen. We hebben namelijk niet tevreden geld terug en ik had u daar graag mee geholpen. Rvs schroeven moet je ALTIJD voorboren en de 4 dik die u gekocht hebt zijn alleen voor in vuren. In douglas moet je 5 dik gebruiken (eventueel 4,5) en goed voorboren. (Anders de speciale hardhoutschroeven gebruiken) ik heb heel af ten toe een slechte beoordeling maar van de 468 beoordelingen is er niemand die iets zegt over de kwaliteit van de producten/schroeven. Daarom denk ik dat u niet (goed) hebt voorgeboord, maar ik was er niet bij natuurlijk. Als service wil ik de dozen alsnog terug nemen, mits er niet teveel uit is. groet, het Houten Huis-team.
Dames Jolinkweg 20
7051dk Varsseveld