Goede communicatie en prima service

Werd dezelfde middag gebeld dat één artikel niet voorradig was en deden niet moeilijk over annulering.

Geweldige leverancier.

Alles prima verzorgt goede kwaliteit tegen een lage prijs. Top

Snelle levering en zit heerlijk

Lekker zittend tuinbankje voor ons huis gekocht. Vriendelijke service. Zaterdag besteld en woensdag zaten we al lekker koffie te drinken op onze nieuwe aanwinst.

Fijn dat alles per stuk te bestellen is.

Goed spul

Snel geleverd en goed verpakt

Schroeven worden snel geleverd. Er is veel diversiteit aan producten voor een nette prijs.

Gewoon goed

Gewoon goed

Besteld product niet beschikbaar

Werd niet verwittigd dat het product niet onmiddellijk leverbaar was wat voor mij een grote vertraging in de werken gaf.

Super service!

Top winkel en webshop.

heel goed

scherpe prijs en snelle levering

Uitstekende service en snel in huis

Op de website kon ik alle producten snel vinden en heb ook goed advies gekregen. Zeer tevreden en kom zeker weer terug!

Zeer goede kwaliteit en supersnelle levering

Heldere website, waardoor juiste keuze gemaakt kan worden.

Kwaliteit en goede service.

Ik had een bestelling geplaatst en bij ontevredenheid kon ik alles terug sturen en zou ik mijn geld terug krijgen. Artikel is van goede kwaliteit. Ben zeer tevreden over de gang van zaken. Het is daar betrouwbaar kopen. Ik beveel "Het Houten Huis" dan ook aan bij iedeeen. Met vriendelijke groet,

Goedkoop

Diverse rvs onderdelen gekocht maar de aangekochte en betaalde onderdelen kloppen niet van alles te kort, het zijn er maar 2.3.of 4 maar toch te kort ze worden machinaal geteld dus de machine is niet oké

Super service

Alles loop volgens afspraak

Snelle en correcte levering tegen een betaalbare prijs.

Snelle en correcte levering tegen een betaalbare prijs. Ik heb schroeven besteld en als extra is er een passend bitje bijgeleverd, die ook nog eens goed van pas komt; TOP.

Flexibele service

Denkt mee met de klant!

Top! snelle levering scherpe prijzen

Keurig verzorgd voor een nette prijs.

Goede kwaliteit in combinatie met bezorging door PostNL. Voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen. Voor herhaling vatbaar.

uitstekend

goede kwaliteit schroeven en snel verzonden

Snelle levering - goede communicatie

Niet alles was voorradig en dat werd netjes telefonisch gemeld nadat ik de bestelling had geplaatst. Evengoed werd alles snel geleverd, ook dat wat niet op voorraad was.

Afbeelding product niet juist

Slotbout afbeelding volledig schroefdraad, werkelijkheid heel kort

Goede schroeven & order afhandeling was top

Ik had schroeven besteld die niet meer op voorraad waren. De volgende dag kreeg ik netjes een telefoontje met de vraag of iets langere schroeven ook goed waren. Deze heb ik zonder extra kosten gekregen, super service!

Prima,

Op het laatste nippertje besteld,telefonisch toegelicht dat ik de spullen echt de volgende dag nodig had en extra zorg ingestoken dusdanig dat bestelling op tijd aankwam.Vriendelijke contacten. produkten van de juiste kwaliteit!

Dames Jolinkweg 20

7051dk Varsseveld