Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, prima prijs, ik heb afgehaald, voor de deur parkeren. Vriendelijke mensen en als je het nodig hebt een goed advies.

Wij zijn altijd heel blij

En we blijven zeker terug komen

Ruime keus

Alles wat ik qua schroeven, moeren en boren nodig had hebben ze. En je kan ze per stuk bestellen.

Ik stuurde een mail terig op verzoek maar die is tot 2 x toe niet aangekomen. Door tel. contact alsnog prima verlopen.

één woord: PRIMA

Bestelling was niet direct leverbaar. Zonder meerkosten prima alternatief aangeboden.

Snel geleverd, prima prijs en kwaliteit.

Service ook prima. Er was iets verkeerds geleverd, dit is uitstekend opgelost door het Houtenhuis.

Slotbout besteld, houtdraaibout ontvangen

Slotbout met moer besteld, houtdraaibout met moer ontvangen. Daar heb ik over gebeld en toegezegd gekregen dat mijn volledige betaling geretourneerd wordt. Da’s dan weer mooi.

Duidelijkheid over voorraad en producten eerder binnen dan aangegeven

Goede service en snelle levering ✅

Besteld binnen 48 uur mijn product in huis

Prima webshop en goedkoop !

Na 2 keer verkeerd besteld te hebben direct geannuleerd en geld terug gestort

Snelle levering van kwaliteit

Goed bedrijf

Goede ervaring mee als er iets niet voorradig is wordt je gebeld en goede prijs kwaliteit.

Goed snel geleverd

Goede prijs kwaliteit

Prima,de bestelling van wel 28 verschillende bouten ,moeren en ringen snel geleverd. Voorlopig is de voorraad weer aangevuld.

kan niet beter

Snelle reactie, je kan ze bellen en nemen zelfs de telefoon op maar weten ook alle vragen te beantwoorden

uitstekend

in eerste instantie probleem met levering Na een belletje, de volgende dag in huis. Keurig.

Hout van goede kwaliteit voor een uitstekende prijs

Hout bestelt via deze website omdat: het een overzichtelijke website is. De prijs in vergelijking met locale leveranciers en websites goed was, er geen bezorgkosten bijkwamen. Minpuntje: tijdens het bestelproces is het niet duidelijk wanneer er bezorgt gaat worden. De bezorgmomenten in de email waren te laat voor mijn klus. Stond op het punt om de bestelling te annuleren maar na telefonisch contact bleek een andere afspraak mogelijk. Prima opgelost.

Goede service en snelle levering.

Ondanks verlate levering, heldere uitleg gekregen wat de reden daarvan was.

SNEL EN GOED

Geen op en aanmerkingen, doen wat ze beloven en snel en niet duur

Perfect, bestelde materiaal netjes geleverd.

Bestelling ontvangen zoals je verwacht. Perfect, snel, kloppend en zonder gedoe.

Top ervaring!

Er was een leveringsprobleem met een artikel. Ik ben gebeld, en tot volle tevredenheid opgelost. Top communicatie!

Strakke prijs snelle levering

Strakke prijs snelle levering

Ik werd gebeld om iets te overleggen en toen heel snel geleverd.

Supe,, snel en correct

Overzichtelijke website. Snelle levering.. Bij een melding wordt er bijna direct gereageerd en zonodig gecorrigeerd.

Dames Jolinkweg 20

7051dk Varsseveld