uitstekend

Kwaliteit.

We hadden schroeven nodig, veel sites vergeleken, maar deze zeker de goedkoopste. Schroeven makkelijk te vinden, bestellen ging soepel en levering volgende dag netjes voor de deur.

bestellen, klik klaar en schroeven maar

Makkelijk schroeven bestellen voor een scherpe prijs.

Alles snel geregeld en goedkoop

Prachtige bankjes!

Altijd goede kwaliteit en snelle levering

Ik wordt altijd goed en snel geholpen.

Afspraak en communicatie top

Afspraak en communicatie top

Topkwaliteit rvs schroeven!

Ik ben inmiddels een redelijk vaste klant. Alle schroeven die ik bestel zijn van topkwaliteit, bestelling wordt altijd snel en perfect verpakt verzonden en mocht er eens een keer iets niet op voorraad zijn, dan wordt er meegedacht en ontvang je een alternatief product zonder meerprijs.

Goede prijs

Prijs en levering goed.

Zeer correct en vriendelijk

Zeer correct en vriendelijk

Prima.

Prima.

Namen zelfs de moeite om voor 1 rvs bout te bellen over de maat. Prima zaak!

Goedkoop en conform afspraak!

Rvs bouten erg goedkoop en levering volgens afspraak. Super!

Sneller levering, prima product voor prima prijs.

Kan weer lekker doorklussen met bestelde schroeven.

Keurig

Het bestelde product was niet op voorraad maar er werd keurig een alternatief geboden. Enige dat nog ietsjes beter kan is de responsetijd maar verder helemaal goed.

Snelle en correcte levering

Duidelijke website, eenvoudige manier om de bestelling af te kunnen ronden, top

Hulp is uitstekend

Ik had een spe cifieke maat nodig die niet voorradig was via telefoon prima geholpen ook al was het maar een klein aantal.

snel geleverd

wat een top service

Waar ik erg van hou is persoonlijke service, ambacht en authenticiteit. Alles in een pakket...kan niet beter!! Heel blij

Goed bedrijf

Vanaf het zoeken op internet naar de benodigde schroeven tot aan het afleveren van bestelde materialen alles super geregeld! TOP!

Goede opvolging

Heb mijn schroeven nog niet ontvangen maar kreeg een telefoontje dat het 2 weken later zou worden. Mooi dat dat even wordt gemeld.

Prima schroeven, snelle bezorging

Weinig op aan te merken, voor een relatief leuke prijs heb je snel schroeven in huis van prima kwaliteit. En een handvol handige bitjes bij grotere bestedingen

Goede service, prima schroeven!

Dames Jolinkweg 20

7051dk Varsseveld