zoals gehoopt, en gekregen.

met één telefoon alles geregeld op zeer korte tijd, en derest verliep automatisch, keihandig

Prima eerste ervaring.

Duidelijke afspraken die goed nagekomen worden. Voor herhaling vatbaar.

Jammer

Kwaliteit van het materiaal is uitstekend. Helaas; schoonmaak afgekocht maar mijn vrouw moest wel zelf de ijsresten afspuiten in jullie wasstraat. In mijn optiek hoort dit onder de afkoop van het schoonmaken. Jammer!

Zeer behulpzaam

Geweldige ervaring, ik dacht een dakkoffer te hebben gereserveerd. Helaas bij het ophalen bleek ik alleen de dragers te hebben aangevinkt. Was totaal geen punt. Genoeg dakkoffers, kon zelfs kiezen. De koffer kon ook meteen worden geplaatst. Jullie Service, flexibiliteit en vriendelijkheid was erg fijn. Dank.

Probleemloos in alle facetten

Gehuurd, gemonteerd door de verhuurder en tevens gedemonteerd in een aantal minuten. Snelle en goede service met nieuwe dakboxen.

Snelle reactie en goede levering

betrouwbare firma

prima service, makkelijke website, skibak in nieuwe staat

Top dakkoffer, netjes geplaatst, volgens afspraak. Heel net bedrijf in Kerkrade. En zelfde dag borg nog retour, vind ik bijzonder netjes. Topspace, topbedrijf.

Helemaal top, super service!

Duidelijke afspraken, prima service en prima afhandeling !

Voor een skibox en sneeuwkettingen hét adres

Wederom een goede ervaring met de skibox. Deze keer ter plaatse sneeuwkettingen erbij gehuurd, die inclusief instructie werden geleverd. Top!

Vriendelijk en zeer behulpzaam Producten stonden klaar

Snelle en adequate plaatsing en verwijdering van daksteunen en dakkoffer op afspraak.

Gewoon netjes geholpen

Netjes geholpen

Vlotte afhandeling

Prima, snelle afhandeling.

De contacten waren te kort om er lang over te schrijven. Afhalen en terugbrengen waren snel geregeld. En de borg was na 1 dag ook al teruggestort.

Eenvoudig besteld. Goede uitgifte locatie met vriendelijke uitleg.

Makkelijk en snel geregeld

Simpel online te reserveren, autobedrijf Garage Brugge in Hilversum handelt de uitgifte en inname goed en zeer klantvriendelijk af. De gehuurde materialen zijn van goede kwaliteit en verkeren vooralsnog steeds in uitstekende staat.

Makkelijk te boeken en snelle montage

Prima ervaring om een skikoffer te huren. Altijd een plek dichtbij om koffer op te halen en terug te brengen.

Perfect service from the website (clear instruction and easy support in decision-making process) to installation and de-installation in the workshop. Amazing personal contact in the workshop in Delft, very friendly and helpful. Instant return of the deposit.

Heel prettige service, alles in orde en volgens afspraak

Hoewel ik mijn gehuurde sneeuwkettingen niet gebruikt heb, ben ik erg tevreden over de geleverde service. Vriendelijk, correct en goede kwaliteit.

Geweldig geholpen

Mijn bestelling bleek in Leiden niet volledig beshcikbaar, maar ben goed geholpen en kon de bestelling in Amsterdam Sloten direct ophalen. Daar aangekomen direct geholpen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik kom zeker nog een keer terug.

Geweldige service!

De service was geweldig!

Perfecte dakkoffer

Weinig geruis, geen invloed op rijgedrag en waterdicht ondanks het slechte weer.

Hele soepele afhandeling van onze wensen

Zowel de montage als het verwijderen van de dakkoffer verliep snel en zeer soepel. Een aanrader als je tijdelijk een dakkoffer nodig hebt!!

uitstekend

Alhoewel ik op verschillende plaatsen geen dakdragers meer kon vinden voor mijn wagen heeft Topspace mij toch kunnen helpen. Na de online bestelling heb ik mij op het uur van afspraak naar de plaats begeven. Het systeem werd snel en efficiënt geplaatst. Teruggebracht identiek hetzelfde, vriendelijk personeel dat snel en efficiënt werkt. Topspace heeft die TOP in zijn naam zeker verdient.

Schapendreef 15

4824AM Breda