Laden reviews...
292 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Samengevat tonen de beoordelingen een consistente ervaring met eenvoudige reservering, vriendelijke service en betrouwbare installatie. Veel opmerkingen benadrukken duidelijke communicatie en behulpzaam personeel. De meeste feedback gaat over een soepele afhandeling van reservering tot terugkeer en heldere prijzen. De algehele indruk is dat Topspace betrouwbaar en klantgericht is.
Makkelijk gereserveerd, garage om de hoek en voor een mooie prijs een dakkoffer op ons dak!
22 June 2026
Nills
Eindhoven
Makkelijk te boeken, flexibel aangepast en keurig netjes afgehandeld.
19 June 2026
Frans
Rotterdam
Prima topkoffer, juiste grote, degelijk en heel handig. Super service bij het monteren en demonteren. Nu voor de tweede keer besteld en weer geen spijt.
18 June 2026
Jan
Papendrecht
We huren al jaren een dakkoffer bij topspace. Nooit problemen daarmee gehad. Echt een aanrader om net even wat meer bagageruimte te hebben als we op vakantie gaan. En de service bij het ophalen en terugbrengen is heel goed.
Ingrid de Jong - Olsthoorn
Naaldwijk
Makkelijk te reserveren en montagepunt in de buurt.
Jeanette
Andijk
Super snel, flexibel bij wijzigen reservering en goede spullen.
Joukje Keuning
Dreumel
Top kwaliteit fietsen drager, goede service, snel en flexibel , een aanrader
8 June 2026
menno
Heemstede
Zeer goede service, vriendelijk en snel
2 June 2026
John
Rosmalen
Goede koffers en snelle montage en demontage na afloop. Goede montage partners.
2 June 2026
Jaco Van Daalen
Voorhout
Via de website van Topspace een paar dakdragers kunnen reserveren. De website bevat voldoende informatie om het juiste type te selecteren. De dichtstbijzijnde vestiging/partner was voor mij in Sint-Michielsgestel, daar lagen ze bij aankomst keurig netjes klaar. De eigenaar van JWM Bandenservice, Walter, was erg vriendelijk en we hebben een aangenaam praatje gemaakt. Met wat uitleg en twee dakdragers op het dak weer vertrokken en daarna met dakkoffer van een heerlijke vakantie genoten.
28 May 2026
Remco
Boxtel
Prettig, behulpzaam, betrouwbaar. Gewoon een goede ervaring en voor herhaling vatbaar.
26 May 2026
Ineke van Meurs
Culemborg
Dakkoffer gehuurd (XL) bij TopSpace Sprang Capelle, deze was niet beschikbaar dus zonder meerprijs een XXL koffer gemonteerd gekregen. Snel geholpen inclusief montage van eigen dakdragers zowel bij montage als demontage. Alles onder het genot van een goede bak koffie. Volgende keer weer TopSpace Sprang Capelle! :)
20 May 2026
Joost
Kaatsheuvel
Makkelijk bereikbaar, zeer klantvriendelijke ontvangst en snelle afhandeling.
19 May 2026
Daphne
Hooghalen
Stipt en vlot voor een correcte prijs
19 May 2026
Stefaan Heirman
Burcht
Dakkoffer stond klaar garage heeft hem er opgezet en mij keurig geholpen zoals altijd.
6 May 2026
Ronald
Ochten
Eerst was het wel spannend of op tijd het onderdeel binnen was dat heeft bij mij wel wat spanning gegeven dat ik anders naar Breda moest om daar de koffer te laten monteren maar uiteindelijk was het er op tijd
5 May 2026
B
Bergambacht
C'était une première expérience et tout s'est bien déroulé comme prévu.
4 May 2026
Françoise
Mons
Ik heb een fietsdrager voor 4 dagen gehuurd en alles was prima. Afspraken worden nagekomen en service is top.
28 April 2026
Roelof
Amersfoort
Boeken gaat makkelijk en borg wordt snel uitbetaald.
26 April 2026
Theo
Maassluis
Degelijk materiaal aan een correcte prijs. Een aanrader.
21 April 2026
Philippe
Nazareth-De Pinte
Erg prettig geholpen bij Topspace Sint-Michielsgestel. Ophalen en laten monteren van de Thule dakkoffer was binnen 10 minuten geregeld door de vriendelijke eigenaar. Ook het inleveren ging vlekkeloos en snel. Ik kom zeker terug.
21 April 2026
Daniel
Den Bosch
Het was spannend afwachten of het juiste materiaal geleverd zou worden maar uiteindelijk was het alles prima in orde. Super service.
17 April 2026
Jan
Tremelo
gemakkelijk te reserveren, snelle plaatsing, niet teveel gedoe
werner
van dyck
Plaatsing gebeurde heel vlot. Ik vergat dakrails mee te bestellen maar dit konden ze gelukkig vlot oplossen. Heeeeeel tevreden.
chiara contino
Gent
Duidelijke communictie op de website, afspraak maken was zo geknipt en de bak was heel snel geplaatst en in een mum van tijd eraf gehaald op de dag van de afspraak. I'll be back.
Gauthier
Mortsel