Pluspunten
Prima en zeer vriendelijk geholpen. Het gehuurde materiaal zag er netjes uit en beviel prima.
Pluspunten
Super service en zeer mooie en goede boxen.
borgsom is relatief hoog, zou voor vaste klanten stuk lager kunnen
Pluspunten
Goed geregeld. Wel graag nog een bevestiging van waar wanneer net voor je gaat. Had de koffer 2 maanden van te voren geregeld. Moest behoorlijk zoeken voor het adres van de tankstation waar hij erop werd gezet.
VerbeterpuntenZie bovenstaand verder top!
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, snel en goede service bij de garage die de dakkoffer plaatst.
VerbeterpuntenZo doorgaan.
Pluspunten
goed snelle service, zowel online met het huren als de montage van de dakdragers en dakkoffer. borgsom word ook snel weer terug betaald.
Verbeterpuntengeen, gewoon zo doorgaan. misschien de prijs wat omlaag doen zodat het nog interessanter word om te huren. na 2x huren kan ik hem net zo goed kopen eigenlijk.
Pluspunten
Professioneel bedrijf in woord en daad
Pluspunten
Geen overvloed aan e-mails over ontvangst van aanvraag, bevestiging van aanvraag, idem dito met betaling.
Pluspunten
Positief is dat het goed is de service klantvriendelijkheid. Voorlichting juiste materiaal.
VerbeterpuntenMischien een breder assortiment presenteren
Pluspunten
Van begin tot einde alleen maar positief! Ben zeer tevreden ! Kan niets negatief zeggen
VerbeterpuntenDoe zo verder
Pluspunten
Wij hadden het voordeel dat de montage bij ons om de hoek gedaan kon worden. Ook dat bedrijf was dier klantvriendelijk
Pluspunten
VerbeterpuntenBelettering/ bestickering komt ietwat goedkoop over (kleur blauwe letters).
Pluspunten
Alles klopt
Pluspunten
Snel, duidelijk, overzichtelijk, makkelijk, bellen is makkelijk, weekend service contact, gebeld worden is fijn, duidelijke informatie, snelle reacties per email, wijzigingen in de afspraak snel.omgezet, gewoon top
Pluspunten
Zonder iemand gesproken te hebben. Perfect geregeld op lokatie. Top.
VerbeterpuntenZorg dat de spulletjes 100% in orde zijn. Monteur op lokatie kreeg het wel voor elkaar ondanks niet 100% functionerend fietsdrager.
Pluspunten
Vriendelijk personeel. En vlug geholpen.
Pluspunten
Prima geholpen! Een dag van te voren gebeld, de dag daarop de dakkoffer laten monteren. Heel veel plezier van gehad! Dank!
Pluspunten
Alles.
Pluspunten
Altijd goede service!