Pluspunten
Huren van dakkoffer en dakdragers, montage van skibox en betaalprocedure verloopt ieder jaar makkelijk, snel en correct. Betrouwbaar bedrijf!
Pluspunten
Duidelijkheid in antwoorden
Pluspunten
Prettig dat ze contact opnemen om een tijdafspraak te maken. Wachtruimte met koffie.
Pluspunten
Goede afspraken en netjes geholpen bij bedrijf mbt op en afhalen dakdragers en koffer.
Pluspunten
Huur al voor een aantal jaren bij Topspace via Peter de Groot Bandencentrum in Oud-Beijerland. Goede en snelle service, ook flexibel om af te wijken van een leverdatum (vrijdag monteren ipv zaterdag).
Pluspunten
Ging allemaal perfect.alles was volgens afspraak.
Pluspunten
Prima service met correcte afhandeling. Communicatie verloopt helder.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Top koffer nieuw . Me schoonmoeder lag riant
Pluspunten
Hele goede indruk en snelle communicatie en levering met nieuw materiaal in dit geval een nieuwe dakkoffer. Snelle service en top kwaliteit bij mijn eerste huuropdracht. Kortom ik ben met deze transactie zeer te vreden! Fijn!
VerbeterpuntenIn dit geval: nvt.
Pluspunten
Mercedes zelf zei dat er geen sneeuwkettingen op mijn auto kunnen. Topspace zei van wel. En ze hadden gelijk! Deze mensen verstaan hun vak! Zijn bovendien snel. Precies geleverd zoals beloofd. Afspraken tiptop nagekomen. Goede uitleg door firma Autotemp Claasen. Zeer vriendelijke mensen daar!
VerbeterpuntenEerste telefonisch contact was wat kortaf en stug. Eigenlijk stom dat ik belde want alles stond op de site, wat in mijn geval niet zo was vanwege het negatieve advies van mijn mercedes dealer. En ik moet eerst maar betalen dan kwam het vast wel goed. De man aan de lijn en jullie voorwaarden hadden me meer gerust moeten stellen. Nu voelde het als een gok waarbij ik het financieel risico liep, terwijl jullie wel degelijk wisten dat dit zou werken. Waarom niet zeggen en bevestigen ‘Meneer, dit gaat echt werken. Ik garandeer u het. Als bij montage blijkt dat u niet tevreden bent, hoeft u niets te betalen’. Dat soort garanties kunnen jullie prima leveren want jullie maken het waar.
Pluspunten
Alles stipt en top geregeld. Mijn eerste kennismaking is een dikke 10 waard.
Pluspunten
Snel, makkelijk en vriendelijk
Pluspunten
goede voorlichting. goede afleverservice. een verademing.
Pluspunten
Gewoon TOP
Mogelijkheid bieden om op zaterdagmiddag de koffer in te kunnen leveren zodat we er weer vanaf zijn voor de nieuwe week
Pluspunten
Het is prettig zakendoen met dit bedrijf omdat afspraken worden nagekomen.
Pluspunten
Alles wordt in dienst gesteld voor de klant!
Pluspunten
Prima service, vriendelijke mensen!