Pluspunten
Perfect wat je tegenwoordig zou mogen verwachten. Snelle levering en aardige mensen.
VerbeterpuntenGeen enkele
Pluspunten
Heel prettig. Alles was er op de afgesproken dag/tijd
VerbeterpuntenVond het een beetje moeilijk om aan te geven welk type dak mijn auto heeft. Heb het bedrijf gevraagd omdat ik bang was dat het anders fout zou gaan. Vond het ook een beetje eng om het online af te spreken .
Pluspunten
Top geregeld, mooie skibox
Pluspunten
Perfecte service voor een prima prijs. Een echte aanrader!
Pluspunten
Eerlijk is eerlijk, gaat alles goed dan is het een 10/10. Nu voor de 2e keer een dakkoffer gehuurd en alles gaat vlekkeloos. Makkelijk te reserveren, heldere afspraken, goede communicatie, snelle montage en prima materiaal. Top! Topspace.
VerbeterpuntenHou deze kwaliteit vast.
Pluspunten
Overleg mogelijk, denken actief mee met de klant
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen en terug storten borg
Pluspunten
Goede kwaliteit materiaal van wat ze verhuren. Snel en betrouwbaar en gewoon superhandig. Zonder dat ik allerlei dure spullen zelf hoef aan te schaffen kan je ze huren bij hen. Spullen die ik anders over een paar jaar weer op de zolder kan bij kan zetten.
VerbeterpuntenNiets eigenlijk, alleen was op de koffer van de sneeuwkettingen een sticker over de typesticker van de fabrikant heen geplakt. Kon zo zelf de wielmaat niet controleren; gezond wantrouwen of controle freak zal ik maar zeggen.
Pluspunten
Gewoon goed!! Topspace is een topbedrijf. Het is mijn eerste ervaring met dit bedrijf.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Pluspunten
Tijdens reservering per ongeluk verkeerde datum ingevuld, maar de medewerker kreeg het voor elkaar om de gereserveerde sneeuwkettingen toch op tijd bij mij te krijgen voordat ik op vakantie ging. Top!
geen
Pluspunten
Prima service, alles stond klaar en werd direct gemonteerd. Ook terugbrengen ging makkelijk en snel. Goede communicatie en service! Kwalitatief goed materiaal, zag er allemaal netjes uit.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Meedenkend en betrouwbaar
Pluspunten
Prima geholpen
VerbeterpuntenMaserati tussen de merken zetten
Pluspunten
We huren al jaren de Thule XL dakkoffer, altijd perfect en snel geholpen. De dakkoffer is erg handig en behoorlijk stevig, groot voordeel is dat deze aan beide kanten open kan.
Pluspunten
Kort vantevoren gereserveerd en alles liep geweldig
Pluspunten
Sneeuwkettingen gehuurd via topspace. Duidelijke en ook vriendelijke communicatie, snelle levertijd van de kettingen naar een dealer bij mij in de buurt! Géén verrassingen. Thanks!
Pluspunten
Afspraken worden keurig nagekomen. Problemen probeert men op te lossen
VerbeterpuntenDe geleverde sneeuwketting had een defect waardoor dezeniet bleek te passen. Als de leverancier de ketting oor levering zou inspecteren had het probleem niet opgetreden.