Pluspunten
Alles duidelijk en goed geregeld.
Pluspunten
Geen verrassingen, geen problemen. Snel en makkelijk geregeld.
Pluspunten
Ik had op hele korte termijn sneeuwkettingen nodig (volgende dag) en dit werd perfect geregeld. Ook het inleveren op een locatie dichter bij mijn woonplaats was na een telefoontje geen enkel probleem. Top hoor!
Pluspunten
Blij jullie gevonden te hebben. Volgend jaar weer!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snelle afhandeling van zowel de bestelling als terugbetaling van de borg. Communicatie is prima.
VerbeterpuntenJammer dat een koffer minimaal 7 dagen gehuurd moet worden.
Pluspunten
Gewoon goed. Alles zoals je verwacht en zoals het hoort. Fijn!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Alle gemaakte afspraken prima nagekomen. Gehuurd materiaal in goede staat.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten wat voor verbeter punten ik zou moeten aandragen.
Pluspunten
Keurige communicatie
Pluspunten
geweldige service vlotte afhandeling en prima, duidelijke communicatie over en weer
Verbeterpuntenga vooral zo door niets op aan te merken
Pluspunten
Snel geregeld
VerbeterpuntenDuidelijker aangeven welke maten dragers geschikt zijn voor het type skibak. Skibak zo lek als een mandje! Alles nat binnenin.
Pluspunten
Ben echt enorm tevreden: dakkoffer goed, service top, prijs prima dus mijn complimenten.
VerbeterpuntenAls je service naar nog hoger niveau wilt brengen zou je kunnen overwegen om aan te bieden dat erop en eraf halen van de dakkoffer bij de klant thuis / op het werk kan gebeuren.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ik huur al meerdere jaren een dankoffer en altijd naar volle tevredenheid.
Pluspunten
Werd keurig gebeld toen de door mij gekozen sneeuwkettingen niet geschikt waren voor de auto
VerbeterpuntenBij het retourneren een ontvangstbevestiging afgeven. Nu had ik geen bewijs dat de kettingen daadwerkelijk waren ingeleverd.
Pluspunten
Al vele jaren huren wij dak dragers en het bevalt uitstekend. Goede service en kwaliteit