Pluspunten
Concreet en direct
Pluspunten
Geen problemen, alles volgens afspraak, goed product mee gekregen
Kettingen conform instructie omgelegd. Toch liepen ze er na 150 meter af. Tweede keer omgelegd. Zo strak mogelijk aangespannen en na 10 meter nagespannen. Liepen er wederom na 150 meter af. Ik ben daarom niet tevreden over de kettingen. Zeker omdat ik op aanraden van deTopspace heb omgezet naar veel duurdere loopvlakkettingen had verwacht dat het perfect in orde zou zijn. Helaas bleek dit niet het geval.....
Op uw voertuig mag u volgens de fabrikant geen conventionele sneeuwkettingen gebruiken. Het aflopen van de ketting gebeurt alleen als de kettingen niet goed gemonteerd zijn. Als u ons noodnummer had gebeld, dan hadden we u telefonisch kunnen ondersteunen bij de juiste montage. Oefen montage van sneeuwkettingen waarmee u niet bekend bent altijd even voor uw vertrek omdat montage in de winterse omstandigheden altijd veel moeilijker is.
Pluspunten
Geen fratsen wat ik wilde heb ik gekregen zelfs meer nog. De borg werd binnen 1 dag na inleveren terugestort. Zeer tevreden. Volgende keer zeker weer bij TopSpace.
Pluspunten
Goed geholpen, prettige instructies.
Pluspunten
Top service bij de garage!
Pluspunten
goede communicatie bij een erg last minute reservering waarvoor ook nog een onderdeel verzonden moest worden.
Pluspunten
Goed advies en snelle actie.
Pluspunten
Alles werd snel en duidelijk afgehandeld aan de telefoon, met mailbevestiging. Ook de terugbetaling bord werd snel bevestigd per mail
VerbeterpuntenHet garagebedrijf in Goes had de dakdragers te los bevestigd, door eigen controle zijn deze vastgezet! Daardoor zijn er geen ernstige ongelukken veroorzaakt! Het garagebedrijf deed hier laconiek over maar mag wel 'serieus' genomen worden! Aandachtspuntje!
Pluspunten
Gewoon top bedrijf
Pluspunten
Hulpzaam, geduldig en goede service.
Pluspunten
Verrassend dat er nog bedrijven zijn waar het blijkbaar nog wel goed geregeld is. Werken met hart voor de zaak. Bedankt voor de service
VerbeterpuntenMijn eerste ervaring met een ski-box, Thule. Deze is afsluitbaar met een zeer eenvoudig slotje. Dit slotje doet iel aan en is moeilijk te openen en te sluiten. Zeker als er wat bagage in de box ligt. Ongeveer een kwartier bezig geweest om de box weer op slot te krijgen. Werk aan de winkel voor Thule.
Pluspunten
Keurig en snel
Pluspunten
Alles ging volgens plan
Pluspunten
gewoon goed!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Perfect persoonlijk advies, producten zijn van kwaliteit.
Pluspunten
Prima Service