Pluspunten
Top bedrijf. Zouden de box pas maandag terugbrengen maar we waren eerder terug en dus was het geen probleem om deze al op vrijdag terug te brengen. Tevens kwam het mooi uit dat mijn leaseauto daar ook voor beurten kan blijven. Volgende keer zeker weer bij topspace reserven. Grt M. Stikvoort
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Gewoon een prima dakkoffer voor een prima huurprijs, wij huren deze al vele jaren. Voor deze prijs wil ik niet een dakkoffer kopen en deze een jaar thuis moeten opslaan.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Onwijs goed en duidelijk geregeld. Overzichtelijke site en nette mensen bij de klantenservice.
Pluspunten
in een woord perfect iedereen aan te raden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle service en vriendelijk bedrijf
Pluspunten
Super service gehad bij van oorschot in bergen op zoom inclusief montage op de auto.was degelijk materiaal wat gezien mag worden.alles perfect geregeld door top space en van oorschot
Pluspunten
Al vele jaren een tevreden klant.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Nieuw materiaal Wordt voor je gemonteerd Niet duur Korting wasstraat
Pluspunten
Klantvriendelijk. Communicatie is daarnaast snel en accuraat.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Kwam zeer snel in contact en het was meteen geregeld.
VerbeterpuntenIk vindt de huurprijs aan de hoge kant.
Helaas niet open op zaterdag
Pluspunten
uitstekende service, duidelijke uitleg zowel via site als montagebedrijf
Verbeterpuntengeen, zo doorgaan
Pluspunten
Snel, transparant en correct; tevens goede ervaring met 'afhaalpunt' in Twello
VerbeterpuntenSommige informatie is niet alleen uit een filmpje te halen; instructies kunnen nog iets meer voor dummies met info graphics; helpt echt
Pluspunten
Top geregeld
De medewerkers zijn lomp, onbehouwen, negatief tegen elkaar. Plat tegen hun klanten.
Pluspunten
Super geregeld en gecommuniceerd. Ook meteen bericht als afleveradres verandert en borg binnen dag terug. Echt TOP
Pluspunten
Goed geregeld
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Alleen maar positief. Huren al een paar jaar Dakkoffer en dakdragers voor onze zomervakantie. Altijd duidelijke en heldere communicatie.
VerbeterpuntenGeen enkel verbeterpunt!
Pluspunten
Alles klopt en is duidelijk! Van reserveren tot monteren!!
VerbeterpuntenGoed kijken of binnenkanten van de boxen schoon zijn!!
Pluspunten
Gewoon doen wat men zegt