Pluspunten
Het reserveren via Topspace ging heel makkelijk, evenals het monteren als het inleveren bij het garagebedrijf ging heel makkelijk. We gaan het zeker volgend jaar weer regelen. Heerlijk die extra ruimte met 3 puberdochters.
VerbeterpuntenBlijf vooral zo doorgaan.
Pluspunten
Naast Topspace kan ik ook Autoweerd in Utrecht aanbevelen vanwege hun service.
Pluspunten
vriendelijk personeel, snel erop gezet en snel er weer af, fijn product.
Verbeterpuntenhet is maar iets kleins: één schroefje van de dakdrager had de medewerker vergeten vast te draaien, maar dat ontdekte m'n man nog voordat we weggingen, dus dat was toen ook weer oké.
Pluspunten
Komen afspraken na. Binnen een uur was de borgsom al teruggestort. Top. Snel en correct.
Pluspunten
Erg vriendelijk en hulpzaam, ik kom hier al voor het 3e jaar , volgend jaar weer.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
Goeie nieuwe dakkoffers en wanneer je een afspraak maakt dan zijn ze punctueel.
VerbeterpuntenWanneer je echter 1400km hebt gereden en slechts een halve nacht geslapen hebt, verwachten ze ook dat je een afspraak maakt, hetgeen natuurlijk onmogelijk is omdat je nooit precies vooraf kunt Vaststellen hoe lang de reis duurt. Wanneer je echter niet op tijd bent rekenen ze 3 dagen extra omdat het verhuurbedrijf niet in het weekend open is. Wanneer je vervolgens zonder afspraak de dakkoffer komt terugbrengen wordt er geïrriteerd gereageerd dat je geen afspraak hebt gemaakt ipv te vragen hoe de reis is verlopen. Klantenbinding en inlevingsvermogen zijn ver te zoeken. Het toppunt is echter dat wanneer je hier een klacht over indient je als klant totaal niet serieus wordt genomen. Voor mij is het duidelijk, dit nooit meer, volgend jaar koop ik de dakkoffer, dan bespaar ik mij een hoop irritatie na een lange autorit. En wellicht een cursusje klantvriendelijkheid voor deze mensen. Ik zou zeggen, neem eens een voorbeeld aan hoe Coolblue met klanten omgaat.
Op sommige dagen is het dusdanig druk dat sommige montagepartners ervoor kiezen om op afspraak te werken; dit is ook in uw belang zodat uw spullen snel ge(de)monteerd kunnen worden en u niet hoeft te wachten. Als u een dag te laat bent wordt er natuurlijk maar 1 extra huurdag berekend. Irritatie hoort niet maar kan voorkomen. We zijn allemaal mensen nietwaar...
Pluspunten
Dakkoffer en dragers waren van prima kwaliteit evenals het plaatsen en verwijderen bij de garage!
Pluspunten
Super service, duidelijke site, flexibel in afspraak maken, snel gemonteerd
VerbeterpuntenMan die monteerde mag wat vrolijker zijn
Pluspunten
Een paar dagen voor onze vakantie hebben wij besloten om "toch nog" een dakkoffer te huren. Het bekijken op de website tot het bestellen en afhandelen bij Topspace/garage ging "zeer goed" website: duidelijk en goed overzichtelijk telefonisch besteld: snel en goed geholpen afspraak garage: snel terug gebeld en goed geholpen type dakkoffer op auto: type xxl perfecte keuze ;) voor onze station auto afspraak garage: dakkoffer demonteren - goed geholpen email Topspace afhandeling: borggeld snel geregeld qua email al met al .. wij zijn zeer tevreden
Verbeterpuntentip: ga minimaal zo door. ;) geen verbeterpunten..
Pluspunten
Eindelijk weer eens een bedrijf dat weet hoe ze met klanten om moeten gaan. Voel mij echt klant door de vriendelijke medewerkers!
Pluspunten
Geweldige goede en snelle service, we hebben er veel plezier van gehad tijdens onze vakantie.
Pluspunten
Zeer tevreden. Ook de betalingherinnering stelde ik zeer op prijs
Pluspunten
Snel en betrouwbare service. Goede afspraken en geen wachttijd.
Pluspunten
Prettige dienstverlening van Evenhuis, Groningen. Prettig telefoongesprek met hoofdkantoor.
VerbeterpuntenHet zou mooi zijn om de dakkoffer vooraf te kunnen zien - al was het maar via foto's op internet - met voorbeelden wat je er in kunt stoppen, voor klanten die nooit eerder zo'n ding hebben gehuurd.