Pluspunten
Snelle communicatie en levering. Viamgarage dichtbij, alles keurig afgehandeld.
VerbeterpuntenPrijs is aan de hoge kant.
Pluspunten
Ondanks de korte termijn werd alles goed en netjes geregeld.
Pluspunten
Doet wat het moet doen voor de klanten
Pluspunten
Top geholpen, snel geschakeld
Pluspunten
Prima, goede communicatie
Pluspunten
- Online reservering ging vlot - Montage & inleveren ging ook prima
Verbeterpunten- De gemonteerde dakkoffer bleek van binnen vies: er lag zand + steentjes in. Ik heb extra betaald voor schoonmaak achteraf, dat had ik dus beter niet kunnen doen, want dat wordt blijkbaar niet gedaan.
Pluspunten
Makkelijk en snel te regelen.
Pluspunten
Zeer goede service
Pluspunten
Leveren wat er afgesproken is en erop zetten en eraf halen gaat super snel!!!!
Pluspunten
Goede communicatie en komt prima de afspraken na. Zelfs de borg werd dezelfde dag nog overgemaakt.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Zeer goede service correcte communicatie en zeker een aanrader voor een volgende keer en voor familie en vrienden
Pluspunten
zeer vriendelijk
Verbeterpuntendichter bij komen het is nu 20 minuten rijden van mijn huis af
Pluspunten
Tja, wat kan ik hier nog aan toevoegen. Via de website de boeking gedaan, netjes aan mijn wensen voldaan vwb de tijd van installeren van de dakkoffer en vandaag zonder problemen de koffer weer retour gebracht. De handleiding was duidelijk, de koffer was goed bevestigd, geen problemen gehad onderweg dus helemaal niets te klagen. Tot een volgende keer!!
Pluspunten
Kijk naar de punten die ik jullie heb gegeven, dit zegt genoeg volgens mij
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer snelle en klantgerichte terugkoppeling. Zeer vriendelijk personeel bij vakgarage Liesbosch.
VerbeterpuntenKrijg via andere leden van het gezin terug, dat de reclame iets minder mag. Bedoeld wordt dan de bestickering, huur hem bij topspace.nl Verder vond ik er een kleine verwarring bestaan bij mijzelf over de lengte van de koffer. Wat ik niet wist is dat thule m model dezelfde is als thule M lang model. Hier had ik wat onduidelijkheid over, zodoende mailverkeer over en weer. Vandaar communicatie 9. Overweeg om bij noodgedwongen, enkele dagen eerder retour de van te voren. teveel betaalde dagen te retourneren.
Pluspunten
Alles is top!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Zeer correct! Snel bereikbaar via de telefoon. De mensen aan de telefoon waren super. Voor herhaling vatbaar om via topspace een trekhaak koffer te huren
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prima service Snelle afhandeling Zeer snel terugstorten borg
VerbeterpuntenEigenlijk geen, misschien zorgen voor iets betere koffie
Pluspunten
Alles was zeer goed geregeld. Netjes op tijd de dakkoffer gezet en binnen korte tijd kon je alweer weg. Ik heb geen negatieve punten hierop. Petje af aan het bedrijf.