Pluspunten
Prima service door Nooteboom Vlaardingen. Goede kwaliteit dakkoffer !
Pluspunten
Zeer snelle montage,prima koffer en dragers en leuk personeel;GA ZO DOOR !!
VerbeterpuntenHelemaal niets
Pluspunten
Alle lof
Pluspunten
Uitstekende service, duidelijke en adequate informatie en goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Eenvoudige wijze van bestellen en goede service bij ophalen en wegbrengen van de dakdragers. Zal het zeker aanbevelen bij anderen om hier zaken te huren. Kwalitatief goed materiaal wat wordt verhuurd.
Pluspunten
Snel, betaalbaar, de eigen dakkoffer werd bevestigd.
VerbeterpuntenWe kregen bij inlevering geen bewijs van afgifte. Dat zou voor de communicatie en het gevoel van betrouwbaarheid prettiger zijn.
Pluspunten
makkelijk goed aanspreekbaar luisteren en vertellen als het niet helemaal klopt dat ik er dan rekening mee kan houden, maar de koffer is fantastisch.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer prettige afhandeling en service door zowel Topspace als ook hun gecontracteerde monteur. Aangenaam verrast met de mooie, schone dakkoffer die in zeer goede staat van onderhoud verkeerde." De website werkt goed en is overzichtelijk.
Pluspunten
Zeer tevreden over onze trekhaakkoffer! Het was ideaal om mee te nemen en in gebruik! Goede service en prima communicatie.
VerbeterpuntenFlyer die je erbij krijgt met instructie staat niets over trekhaakkoffer. En zat geen sleuteltje bij om op slot te draaien. Maar is heel klein detail en hebben we zelf opgelost wat ook goed ging! Super!
Als je vrijdag laat op de dag terug komt van vakantie ben je verplicht om nog 3 dagen huur te betalen, zaterdag, zondag en maandag. Dit vind ik een nadeel. Waarom kan er niet ingeleverd worden, scheelt namelijk 2 dagen
Pluspunten
Leuk om onderweg meerde boxen bij jullie bedrijf gehuurd tegen te komen.
VerbeterpuntenDe negens zijn alleen gegeven omdat er ruimte moet zijn voor verbetering. Al zou ik niet weten wat.
Pluspunten
Supersnel een dakkoffer en dragers gemonteerd, en twee weken later ook binnen een paar minuten weer gedemonteerd. Goede kwaliteit materialen.
Pluspunten
Ivm het niet passen van een geleende dakkoffer hadden wij snel een koffer nodig. telefonisch contact opgenomen met Topspace en binnen 2uur hadden we een goeie dakkoffer op onze auto en konden toch alle spulletjes mee op vakantie. Bedankt voor deze snelle service!
Verbeterpunten.
Pluspunten
Duidelijke site. Telonisch goed bereikbaar
Pluspunten
Afspraak maken is eenvoudig via de site. Bestelling stond keurig klaar en werd snel gemonteerd. Top communicatie via mail. Duidelijk en makkelijk.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
In 1 woord super!. Geweldig geholpen en snelle afhandeling. Ook de borgsom al terug gestort.. wat een service. Volgend jaar doen we dit zeker weer. Het is ons prima bevallen een koffer op de auto.
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
goed te bereiken
Verbeterpuntenwel kranten misschien een koffie aparaat desnoods betalen verder geen opmerkingen
Pluspunten
Snelle en duidelijke reactie bij bestelling. Betaling van huur en borg via een ideal link wat erg handig is. Binnen 24u na terug brengen duidelijkheid over terugstorten van borg.