Er zijn na 1 keer huren bij Topspace geen zaken waarvan ik zeg dat dit verbeterd kan worden
Pluspunten
Snel en makkelijk reserveren en monteren. Borg werd dezelfde dag van inleveren teruggestort.
VerbeterpuntenMoest zelf constateren dat de dakkoffer vies en beschadigd was bij ophalen. Direct gemeld en laten opschrijven en was geen probleem bij het inleveren. Maar dat had wel pro-actief door de monteur kunnen roden opgemerkt.
Pluspunten
Snel, accuraat, netjes en een uitkomst!
Pluspunten
-snelle service -goede uitleg bij vertrek over wat wel en niet mag. -goede afhandeling bij inleveren.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar, duidelijke website m.b.t bestellen artikelen.
VerbeterpuntenHuur voor korte perioden toevoegen. Duidelijker vermelden dat er een afspraak gemaakt moet worden met de betreffende instalateur.
Pluspunten
Mooie handige site! Prijzen zijn goed! Mooie spullen!
VerbeterpuntenIets duidelijkere uitleg bij ontvangst en teruggave!
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, bij niet beschikbaar zijn van gehuurde box, grotere box zonder meerprijs gekregen
Pluspunten
Namen zelf telefonisch contact op over een vraag die ik had. Montage was snel en bij professionele garage.
VerbeterpuntenMaak wat duidelijker wat je precies kunt/moet huren voor welke auto (bijvoorbeeld 1 die al dakrails heeft).
Ook (evt betalende) optie aanbieden om koffer zonder topspace reclame te huren
Pluspunten
Snelle service. Vriendelijk en zaakgericht. Compliment voor Sebastiaan. Ik kom zeker terug.
VerbeterpuntenHou deze kwaliteit vast.
Pluspunten
Heldere voorwaarden. Snelle terugbetaling borg.
VerbeterpuntenReclame op dakkoffer relatief groot. Zelf geen problemen mee maar wellicht andere mensen wel.
Pluspunten
Makkelijke en directe communicatie. Ondanks dat we pas een week van te voren een box huurden was die toch direct beschikbaar. Super geregeld. Ook Rewinkel in Susteren heeft prima service geleverd!
Pluspunten
Goede service en prima materiaal. Daarnaast aardige mensen
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle tegenreactie mail na mijn bestelling. Duidelijke regels omtrent huren. Bij status verandering tot afhaaldag per mail snel geinformeerd.
Pluspunten
Snelle en goede levering. Prima communicatie
Pluspunten
snel en accuraat gewerkt bij montage en demontage. Auto ook nog als service gewassen na afloop. Bedankt