Pluspunten
Gemakkelijk te boeken, goede communicatie, goede afhandeling.
Pluspunten
vriendelijke mensen die ,direct helpen en keurig een afspraak hebben gemaakt. spullen klaar hadden liggen en snel en vakkundig is gemonteerd.
Pluspunten
Alles perfect geregeld. Snel en een zeer goede mail communicatie. Ook het bedrijf in Ederveen.
Pluspunten
Dit bedrijf doet wat het belooft en op het afhaalpunt in Susteren werd ik keurig geholpen en het opleggen van de sneeuwkettingen werd ter plaatse geoefend!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Voor het eerst dakdragers en een dakkoffer gehuurd. Via de website eenvoudig te reserveren. De dealer heeft netjes gecommuniceerd over de montagetijd. Kan alleen maar zeggen uitstekend en vooral doorgaan zo.
Pluspunten
Duidelijke emails, heldere afspraken, vriendelijke service, montage inbegrepen, en gaat er wat mis buiten je schuld, wordt het ook niet aangerekend. Perfect hoor, dank Topspace! Hier huren we de volgende keer weer.
VerbeterpuntenOp basis van onze ervaring: geen.
Pluspunten
snel en helder communiceren en fijn dat je dichtbij de dakkoffer er op kan laten zetten. Ook snel je borg retour, dezelfde dag nog!!
Pluspunten
Goeie website, duidelijk, makkelijk een afspraak te maken, goede kwaliteit skibox
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
snelle service; vriendelijke behandeling bij het monteren en demonteren van het gehuurde
Pluspunten
Een nette service. Topbedrijf!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Uiterst vriendelijke service!!
Pluspunten
Dakdragers voldeden prima
Pluspunten
Perfecte service, montageplaats dicht in de buurt, alles verliep vlekkeloos!
Pluspunten
prima service
VerbeterpuntenEr was geen inbussleutel inbegrepen bij de dakdragers. Geen servicepunt in Veenendaal
Pluspunten
alles top voor elkaar, duidelijk en snel. Volgend jaar weer!
Pluspunten
Helemaal dik tevreden