Pluspunten
Alles op voorraad Nette en Snelle communicatie over beschikbaarheid Zeer goede dekking over heel Nederland
Pluspunten
Snelle reacties, goede producten. Helderheid over prijs, borg e.d.
Pluspunten
Super geregeld 1 dag na de besteling kon ik de skibox met dragers al later monteren bij carwash elst
Pluspunten
Snelle en goede afhandeling van zaken en betrouwbare communicatie. Toppie
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door.
Pluspunten
Keurig personeel, prima en snel geholpen!
Pluspunten
Pluspunten
Terugkoppeling over een gemaakte afspraak die niet door kon gaan en geen extra kosten rekenen i.v.m. vervroegen van ophaaldatum
VerbeterpuntenGeen al een aantal keer gebruik gemaakt van jullie levering/service en altijd zeer tevreden.
Pluspunten
Al aantal jaren huur ik via Topspace de Thule boxen (zowel voor de zomer en winter) en het loopt altijd soepel en snel volgens afspraak. Boxen zijn ook altijd van goede kwaliteit.
VerbeterpuntenVan mij hoeft er geen Topspace reclame melding op de box te staan, dit als optie kunnen kiezen zou een plus zijn (met reclame is korting, zonder is iets meer betalen ook prima)
Pluspunten
Goede en snelle service, prima huurproducten.
VerbeterpuntenEen vestiging in Etten-Leur :)
Pluspunten
Alles ging perfect.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten
Pluspunten
Super service!!! 3 dagen voor de vakantie konden we het nog regelen.
Pluspunten
Snel en alles heel duidelijk via de mail.
Pluspunten
Een week voor de wintersport gebeld en ze hadden nog sneeuwkettingen, top! Huren hier al jaren baar tevredenheid.
Pluspunten
Goede site, huur makkelijk te regelen en prima materialen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel, duidelijk en goed.
Pluspunten
Gewoon oke
Pluspunten
Accuraat, werkt met korting voor vaste klanten.goede service en borgsom altijd snel terug. Gewoon zeer keurig bedrijf.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Absoluut top. Zeer behulpzaam en vakkundig
Pluspunten
Goede dienstverlening, prettige communicatie.
Pluspunten
super kwaliteit materiaal. deskundige montage flexible tijden