Pluspunten
vlotte service, goed montage bedrijf ingeschakeld
Pluspunten
Klantgerichteid; op tijd afspraken nagekomen
Verbeterpunten-
Pluspunten
Vriendelijke en nette behandeling. Snel en goed.
Pluspunten
Van assortiment, tot de reservering, van bevestiging tot aan levering, van afspraak tot tevreden klant! Ik weet waar ik de volgende keer weer mijn autospulletjes haal...
VerbeterpuntenNu niet van toepassing! Meer dan tevreden!
Pluspunten
Flexibel bij veranderende omstandigheden
Dit bedrijf rekent 50% annuleringkosten aangezien ik de opdracht wil annuleren, omdat de sneeuwkettingen niet in Delft conform afspraak maar in Waddinxveen lagen. In de spits 45 minuten heen en weer 45 minuten terug. Een dag voor vertrek niet zo handig en dus gewoon een slechte service. Had beter gekund. Nu heeft Topspace €35 verdiend, maar een klant minder. Goed gedaan hoor.
Wij hadden uw reservering keurig in orde gemaakt, zoals u had gereserveerd. U belt ons op de ochtend van vertrek dat u de bandenmaat fout heeft opgegeven en daarom een andere maat sneeuwkettingen nodig heeft. U kwam uit Amsterdam en zou toch naar Rotterdam rijden. We hadden nog een passende set in Waddinxveen liggen en dat vond u uiteindelijk te ver rijden. U had het duurste pakket sneeuwkettingen gereserveerd welke we speciaal voor u hebben moeten bestellen. Deze kettingen kosten € 359,- euro. We zijn coulant geweest om u slechts de helft van de verschuldigde annuleringskosten te berekenen, maar u bent klaarblijkelijk moeilijk tevreden te stellen. Recensie geplaatst door M. Pannekoek uit Amsterdam.
Pluspunten
Zeer positief goed en mooie materiaal. Zeker en aanrader om de volgende keer hier weer te huren.
Pluspunten
Alles tot in de puntjes geregeld conform afspraak.
VerbeterpuntenAUB niet doen :-)
Pluspunten
De gehuurde dakkoffer werd snel en vakkundig gemonteerd. Duidelijke instructies. Teruglevering idem. Borgsom na één dag retour. Klasse!
Pluspunten
Snelle service en direct kunnen leveren
Pluspunten
Ook garage Eemdijk levert voortreffelijke service
Pluspunten
Snelle service ook op het laatste moment nog goed geholpen.
Pluspunten
Zowel kwaliteit, snelheid en het nakomen van afspraken zijn dik in orde
Pluspunten
Duidelijke afspraken Hoogwaardige kwaliteit product
Pluspunten
Helemaal niks op aan te merken! Snel, kundig en communicatief sterk!
VerbeterpuntenIn eerste instantie had ik via de site sneeuwkettingen geselekteerd voor een 4x4. Dat bleek later niet goed op mijn auto te passen. Wellicht is het een idee om een automerk en type te kunnen selecteren, zodat er geen misverstanden ontstaan.
Pluspunten
Goede service. De Thule box achter de auto en mooie stabiele oplossing.