De dakkoffer was niet bruikbaar. Wij kregen hem wel open, maar niet dicht. Dit heeft zoveel frustratie en tijd (terugweg is pas 3 uur later gestart) gekost, dat we de kwaliteit echt slecht vinden!
Allereerst vinden we het erg vervelend dat u zo veel tijd verloren heeft. Zoals u bij terugkomst heeft gezien, sloot de dakkoffer probleemloos. Waarschijnlijk zat er een stuk bagage in de weg waardoor het veiligheidssysteem in werking trad. Onze 18/7 telefonische ondersteuning had u snel op weg kunnen helpen en ook op de 'Aanwijzingen verhuur' staat de volgende aanwijzing vermeld: Er zitten 2 beveiligingen op het slot voor de veiligheid bij gebruik van de dakkoffer. De eerste houdt in dat de sleutel pas uit het slot verwijderd kan worden als de dakkoffer helemaal goed is afgesloten. De tweede beveiiging houdt in dat de sleutel alleen op slot kan worden gedraaid wanneer alle drie de haken van de deksel voldoende diep in de onderbak vallen.
Pluspunten
Snel en punctueel, geen problemen gehad
VerbeterpuntenStel meteen voor om sneeuwkettingen mee te huren
Pluspunten
Ondanks de feestdagen werd de levertijd toch behaald, geweldig, we gaan bij onze volgende vakanties zeker weer bij hen huren. Medewerkers zijn behulpzaam, betrouwbaar en vriendelijk.
Pluspunten
Zeer vriendelijke en behulpzame tussenpersoon
Verbeterpuntenalles ok!
Pluspunten
Kwalitatief prima materiaal. Er is veel inzet gepleegd de spullen op tijd aan te leveren.
VerbeterpuntenBij terugkeer van onze vakantie konden we de spullen pas maandag inleveren in Veendam. Zaterdag de 7e was er niemand aanwezig toen we wilden inleveren. Hiervoor zijn verontschuldigingen aangeboden door Veendam en zijn geen extra kosten berekend. Keurig !
Pluspunten
Prima service, prima levering
VerbeterpuntenNiet zozeer voor t bedrijf, alswel voor t product: het slot van de skibox wilde niet zo gemakkelijk open en dicht.
Pluspunten
Absoluut uiterst tevreden. De administratieve en financiele gang van zaken verliep vlot en foutloos. De geleverde materialen werden volgens afspraak en deskundig gemonteerd en waren van een goede kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar.
Pluspunten
Snel geregeld, prima advies, prima installatie bij ophalen
VerbeterpuntenIk wilde de sneeuwkettingen en dakdragers op za ipv maandag terugbrengen. Het distributiepunt was op za tot 12u open. Ik belde om 11:50 voor de zekerheid. Ik zou binnen enkele minuten voor de deur staan. De jongeman gaf mij aan mij niet meer te willen ontvangen. Maandag was ik de eerste.
Pluspunten
zeer goede service en lekkere chocolademelk
Pluspunten
Snelle service, gratis koffie
Pluspunten
Snelle service, gratis koffie
Pluspunten
Snelheid, duidelijkheid, oplossingsgericht
Verbeterpuntenin Naarden wachttijd stuk langer dan in Amersfoort
Pluspunten
Goede kwaliteit , snelle afronding, goede montage
VerbeterpuntenIk had een vraag over de Dakdragers, in de mail stond een telefoonnummer voor eventuele vragen, dit was echter alleen voor montage. Ze wisten verder niks over de Dakdragers (aangezien die nog gwlverd moesten worden.
Pluspunten
Binnen een paar minuten was alles geregeld... top! Koffer werd keurig gemonteerd en we reden met een super veilig gevoel richting wintersport.
Pluspunten
Ik huurde last minute - op dag van vertrek - een set sneeuwkettingen. Die waren niet meer voorradig bij het dichtsbijzijnde afhaalpunt, maar telefonisch is door Topspace contact gezocht en is op de route richting mijn vakantieadres een set voor mij klaargelegd. Top geholpen!!
Pluspunten
Lekkere koffie. Toilet Accurate reactie bij iets vergeten door ons.