Pluspunten
Goede service. Prima materiaal.
Pluspunten
Afspraak is afspraak
VerbeterpuntenZo houden
Pluspunten
snelle afhandeling. aandacht voor de klant. goede communicatie
Pluspunten
Reservering online ging vlekkeloos en zonder wachttijd werden de gehuurde dakdragers op het afgesproken tijdstip in enkele minuten gemonteerd. Ook het terugbrengen verliep net zo makkelijk en de borg werd direct teruggestort op mijn bankrekening.
Pluspunten
Super service!
Pluspunten
De monteur was een erg aardig man, die rekening houd met vroege of late montage tijden. Erg behulpzaam.
VerbeterpuntenWel vrij prijzig.
Pluspunten
Klantvriendelijk en behulpzaam
VerbeterpuntenMisschien nog demontabel trekhaken aanbieden
Pluspunten
Zijn erg hulpvaardig super bedankt.
Pluspunten
Goede service, perfecte website, goede communicatie en een product in zeer goede staat. We hebben er dankbaar gebruik van gemaakt!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snel en vakkundig!
Pluspunten
borg snel teruggestort
Pluspunten
professioneel pro-actief houdt de klant goed op de hoogte
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle service, alles was super volgende keer weer bij jullie een dakkoffer huren
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Pluspunten
Was eerste keer. Geen problemen, perfect.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
fijn, snel makkelijk geregeld! top bedrijf!
Pluspunten
Snelle service en reactie op mail, dichtbij afhlalen , vriendelijk
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntendraai alle punten van de skibox goed vast op de drager bij controle onderweg geconstateerd dat dit niet helemaal in orde was
Pluspunten
Op zeer korte termijn geholpen.
Pluspunten
Alles prima geregeld.
VerbeterpuntenDe huur vind ik wel wat duur.
Pluspunten
Al jaren huren wij hier een dakkoffer. Duidelijke website waarop je gemakkelijk de spullen van jouw keus kunt reserveren. Duidelijke communicatie, voornamelijk via mail. Producten van goede kwaliteit (dit jaar zelfs een splinternieuwe koffer, zo uit de verpakking!).
VerbeterpuntenGeen