Pluspunten
Prima service, goede communicatie, prima gemonteerd en goed materiaal!
Pluspunten
Kwalatief goed materiaal dat ze sturen.
Pluspunten
Makkelijk en betrouwbaar
Pluspunten
Afspraak is afspraak Telefonisch goed bereikbaar
VerbeterpuntenDenk om je prijs ivm met hevige concurrentie.
De geleverde dakkoffer maakte een naar fluitend geluid, wat zelfs spreken in de auto af en toe onmogelijk maakte. Tijdens de vakantie bleek ook nog eens dat de aangevraagde einddatum verkeerd was geregistreerd en dat wij bij zouden moeten betalen. Alhoewel we beschikken over een afbeelding waarop de einddatum klopte volgens onze interpretatie, stonden we bij contact na de vakantie welwillend tegenover de mogelijkheid dat er aan onze kant iets fout was gegaan. De medewerker van topspace die ons te woord stond zegde toe uit te zoeken wat er gebeurd was en contact met ons op te nemen. Vervolgens hebben we niks meer gehoord van topspace behalve dan dat zij zonder enige specificatie of enig contact een flink bedrag van de vooruitbetaalde borg hebben ingehouden en het restant overgemaakt hebben. Bij hernieuwd telefonisch contact van onze zijde wordt door topspace aangegeven dat ze het de normaalste zaak van de wereld vonden dat men zomaar zonder factuur of specificatie of enig ander bericht andermans geld inhoudt. De nare discussie waar ik vervolgens in terecht kwam is voor mij reden om iedereen te waarschuwen: Hoed u voor dit malafide bedrijf Topspace | Yellow websales | se32; wanneer iets niet goed verloopt, hebben ze aan fatsoen, afspraken en wettelijke vereisten totaal geen boodschap...
U heeft een reservering geplaatst via onze website voor slechts 6 dagen. We hebben dit aan u bevestigd en u heeft ook de huurovereenkomst ondertekend. U heeft ook voor slechts 6 dagen betaald. Na 6 dagen heeft u de gehuurde producten niet ingeleverd en hebben we een voicemail bij u achter gelaten. Uiteindelijk heeft u het gehuurde pas na 13 dagen geretourneerd. We zijn nog coulant geweest om u meerdagenkorting te verlenen waardoor u een behoorlijke korting kreeg. We hebben u zowel telefonisch als per email uitgebreid toegelicht waarom u moet betalen als u te laat inlevert. Helaas kon u dit niet bevatten.
Pluspunten
alles perfect geregeld !
Pluspunten
Snel geregeld!
Pluspunten
Had binnen 12 uur een box nodig en dit werd geregeld mits er een box beschikbaar was
Pluspunten
Goede service en ontzettend vriendelijk geholpen bij plaatsing van de dakkoffer
Pluspunten
Makkelijk te bestellen en keurig gemonteerd
Pluspunten
Helder concept. duidelijke communicatie, geen verwarring over tijd of plaats. Snelle montage zonder problemen.
Pluspunten
Prima service en afhandeling. Fijne en handige dakkoffer.
Pluspunten
Goede communicatie, komen afspraken na, denkt mee met klant