Pluspunten
Door overmacht te laat terug kunnen brengen van kofferdrager na uitleg gehele borg terug gekregen. Helemaal top.
Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
Super service en snelle handeling
VerbeterpuntenGeen verbeteringen
Pluspunten
Snelle communicatie en een goede prijsstelling
Pluspunten
super geregeld volgend jaar zeker weer, een aanrader voor iedereen
Pluspunten
Zeer vlot een reservering te maken, goed advies welke box het beste past bij type auto, op afgesproken tijden snelle montage. Prima materiaal, is in zeer goede staat en degelijk
Pluspunten
Prompt, beschikbaar, vriendelijk,goed koffie. Tops
Pluspunten
Ik kan alleen maar positief uitspreken voor service en begeleiding.
VerbeterpuntenEr zijn geen verbeterpunten te noemen wat ze al doen bij de service!
Pluspunten
Deskundige medewerkers en kwalitatief goede spullen
VerbeterpuntenDe openingstijden zouden iets ruimer mogen
Pluspunten
Een aantal jaar geleden had ik enkele keren een bagagebox gehuurd. Afgelopen week voor de wintersport weer een box gehuurd en zonder vragen/problemen is de korting verwerkt. Ze zijn zeer klant vriendelijk en professioneel. Echt een aanrader.
Pluspunten
Alles keurig aangeleverd, goede kwaliteit, snelle medewerking en goede service/communicatie.
Pluspunten
Mijn vader heeft tegelijk (toevallig) hier ook sneeuwkettingen gehuurd. Hij kon mijn kettingen ophalen en inleveren zonder problemen. Sowieso ben ik erg tevreden met het gemak en de service van Topspace.
Pluspunten
Pluspunten
probleemloos behandeld.
Verbeterpuntenzou het niet weten.
Pluspunten
Vriendelijk en snel handelen
Pluspunten
Duidelijk site, professionele spullen en professionele werkplaats
Pluspunten
uitermate tevreden over de afwikkelingen de afgelopen 4 jaar. bestellingen worden snel bevestigd, duidelijke uitleg betaling, bestelde altijd aanwezig op afhaalpunt, afhaalpunt in tilburg neemt de tijd voor je, en bij terugbrengen wordt borg werkelijk snel teruggestort, klasse allemaal.
Pluspunten
Gemakkelijk het gevraagde product te regelen met duidelijke communicatie en ophaallocatie vlak in de buurt.
Pluspunten
Service, vaste klanten korting!
VerbeterpuntenKan ze niet bedenken