Pluspunten
geen verassingen en prima materiaal.
Verbeterpunten--
Pluspunten
Altijd goede en nieuwe skiboxen, reserveren via website gaat eenvoudig en tarieven zijn goed.
Pluspunten
op donderdag alles geregeld zodat we vrijdagavond met dakkoffer richting Oostenrijk konden rijden. Top!!
Pluspunten
Ben echt tevreden
VerbeterpuntenAlles goed geregeld. Dus
Pluspunten
Zeer goede en snelle communicatie per e-mail, hele goede dienstverlening.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle afhandeling bij het halen en tevens terugbrengen.
Pluspunten
Prima service!
Pluspunten
Accuraat
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed product, prima materiaal.
VerbeterpuntenDe adressering is slecht : wat een nodeloos zoeken....terwijl het een onderdeel is Martin Schilder.
Pluspunten
Erg gemakkelijk om te regelen.
Pluspunten
super makkelijk om via topspace artikelen te huren en zeker niet duur!!
Pluspunten
Alles positief
Pluspunten
op korte termijn kon alles nog geregeld worden. De communicatie was op orde en zowel de voorbereiding als nazorg was prima.
Pluspunten
Snel en duidelijk
VerbeterpuntenWas een verouderd type dakdrager dus maakt wat meer herrie, maar hij deed het prima
Pluspunten
Betrouwbare partij
Pluspunten
alles snel en goed geregeld
Pluspunten
duidelijk, snel, flexibel (afspraak verzetten), goede kwaliteit materiaal
Pluspunten
Communicatie is uit stoked.
VerbeterpuntenDe set was niet correct gereed voor gebruik.
Pluspunten
Geen lange wachttijden Service gericht, vriendelijk
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer snelle service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle en correcte afhandeling. uitleg leverancier was zeer goed en vriendelijk. goede uitleg over het geleverde product.
Verbeterpuntenop dit moment geen