Telefonische bereikbaarheid mogelijk maken
Pluspunten
Prima ervaring; gehuurde lag klaar zoals beloofd, is netjes gemonteerd en gedemonteerd.
Op de website wordt aangegeven dat u sneeuwkettingen evrhuurt van Weissenfels. Ik kreeg sneeuwkettingen mee van een onbekend Italiaans merk. De schakeldikte was lager dan verwacht Ik heb ze gelukkig niet hoeven te gebruiken, dus uiteindelijk heeft dit geen problemen gegeven. Graag beter de verwachtingen managen.
Pluspunten
VerbeterpuntenEen Topspace vlag buiten zetten voor herkenbaarheid bij garage
Pluspunten
Een 10 is voor hogere machten. Maar alles is zeer goed verlopen.
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Goede service. Goede kwaliteit ski boxen. Uitstekende montage bij Neleman in Nieuwerkerk.
Pluspunten
Snelle effectieve communicatie, goeie spullen.
VerbeterpuntenIk heb een auto gehuurd voor deze vakantie (Ford Galaxy) en had blijkbaar een paar speciale loopvlak kettingen nodig, iets wat ik niet wist toen ik online huurde. Ik ben hierover wel op tijd geinformeerd, maar was handig geweest als het al op de website, tijdens het boekingsproces duidelijk was geworden dat voor die bandenmaat een speciale ketting vereist is.
Pluspunten
Snelle afhandeling
Pluspunten
Hele snelle en duidelijke communicatie per mail (ook per telefoon trouwens). Leuk dat je wat korting krijgt als vaste klant.
VerbeterpuntenZo door!!
Pluspunten
Helder en correct
Pluspunten
Snel, vriendelijk, behulpzaam en bood datgene dat ik nodig had.
VerbeterpuntenIk kreeg kettingen mee die aan elkaar zaten met een plastic bandje. . Dit is nog gerepareerd, maar alleen omdat ik het zelf zag. . Kwaliteit en goed materiaal is wel belangrijk.
Pluspunten
Goede en nieuwe dakkoffers, snel en vakkundig gemonteerd
VerbeterpuntenOpeningstijden voor (de)montage mogen ruimer
Pluspunten
netjes geholpen en vlug klaar,klantvriendelijk,kan niet beter
Pluspunten
vriendelijk personeel
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenDuidelijker informatie op internet voor mensen die geen verstand hebben van auto's. Welke auto heb je? ok een BMW 3D dan heb je dit nodig. Van te voren controleren of de sloten goed werken. Bij ons bleef de sleutel muur vastzitten en moest er een slotenmaker bij komen die een stukje papier uit het slot haalde waarna het perfect werkte.
Pluspunten
Snel geregeld. Mooi en goede kwaliteit van het verhuurde materiaal Vriendelijke mensen op het afhaalpunt Snelle administratieve afhandeling (dus ook snel de borg weer retour)
Pluspunten
Goed geholpen aan de telefoon over wat ik nodig had. Prima bedrijf!
Pluspunten
Snelle reacties als er iets is: flexibel
Verbeterpunten-
Pluspunten
alles klopte!
Pluspunten
prima bijna nieuw materiaal en geen wachttijd bij het monteren. alles voor een redelijke prijs bij incidenteel gebruik (bv wintersport)
Verbeterpuntenniet vergeten om ook voor de demontage een tijd af te spreken