Pluspunten
Goeie service, duidelijke afspraken en flexibel in meedenken.
Pluspunten
Komen afspraken na en communiceren perfect naar de klant. Daarnaast geeft het bedrijf een goed advies, indien de klant de verkeerde kettingen besteld via internet informeert het bedrijf telefonisch de klant.
Pluspunten
Al jaren een goede service (ook bij het afhaalpunt Heart 4 Cars in Alblasserdam dat mag wel even extra worden vermeldt). De boxen zijn altijd van goede kwaliteit, ruim assortiment sneeuwkettingen (alle maten, ook grote), kortom Top.
VerbeterpuntenKan nu even geen verbeterpunten bedenken....
Pluspunten
Prima website, een correcte prijs, goed afleverpunt, super service en keurige spullen die je huurt.Top.
Pluspunten
Helder en snelle reservering, communicatie uitstekend. Na vele jaren huren inmiddels een fijne korting erbij. Vaste klanten worden dus gewaardeerd. Prima!
Pluspunten
Snel geregeld
Pluspunten
niet duur en betroubaar
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ook mede dankzij uw bedrijf een goede vakantie gehad. Het gehuurde materiaal was in prima staat en de montage verliep ook zeer goed. Alle afspraken werden nagekomen.En inderdaad een 10 voor de communicatie tussen huurder en verhuurder.
VerbeterpuntenHet autobedrijf in Middelburg is lastig te vinden voor iemand die daar voor de eerste keer moet zijn.
Pluspunten
Alleen maar positieve ervaringen. Prettig contact. Prima materiaal. Een aanrader
Pluspunten
Huur al jaren bij topspace, locatie nieuwegein! Wordt altijd super geholpen, eenvoudig via internetten regelen!!!
VerbeterpuntenHeb absoluut geen op- of aanmerkingen!! Volhouden zo!!
Pluspunten
Keurig afspraken nagekomen, flexibel en proactief.
Pluspunten
Heel goed. Heldere communicatie, vriendelijk, heb me helemaal klant gevoeld.
VerbeterpuntenNieuwe koffiemachine :-)
Pluspunten
snelle service bij ophalen en monteren dakkoffer
VerbeterpuntenSnellere service bij terugbrengen/demonteren dakkoffer. De medewerker aan de balie was permanent aan het telefoneren en het duurde lang voordat een andere medewerker de dakkoffer kwam demonteren
Pluspunten
Het is mijn eerste ervaring met dit bedrijf en die is zeer goed, zeer proffi en prettige communicatie. Heldere afspraken.
VerbeterpuntenHeb ik niet.
Pluspunten
een voorbeeld voor vele andere bedrijven qua service, klantvriendelijkheid en het gehele digitaal proces. Tevens gewoon telefonisch bereikbaar voor vragen en goed advies. Had sneeuwkettingen nodig voor mijn Audi A7 met de bandenmaat 255/40/19 en het advies was gelijk aan dat van de Audi dealer, dus ook deskundig en verantwoord. Makkelijk afgerekend en een snelle terugbetaling van de borg. Perfect!!!!!!!!
VerbeterpuntenGa zo door en blijf de service en klantvriendelijkheid beiden zoals jullie nu bieden@
Pluspunten
duidelijkheid in de afspraken goede service heldere communicatie (ook via de mail)
Verbeterpuntenik zou het niet weten wellicht zou men een demo kunnen geven als je voor het eerst sneeuwkettingen huurt