Pluspunten
Alles was positief. Aardige mensen goede service en kwaliteit.
VerbeterpuntenNiet. Ga zo Door
Pluspunten
Super snelle en goede service!
Pluspunten
Duidelijke en snelle reacties
Pluspunten
Alles perfect geregeld!
Pluspunten
Beschikbaarheid, prettige en snelle reactie. Betrouwbare kwaliteit en degelijk. Ook kwinkenberg automotive utrecht is een erg prettig partner waar de spullen worden afgehaald. Topspace = topservice.
VerbeterpuntenDe spullen worden natuurlijk verhuurd dus er zijn wat sporen. Maar dat kun je niet anders verwachten. Zoals gezegd bij positieve punten: elke keer niets meer dan lof.
Pluspunten
Alles admin en communicatie geheel digitaal .... Perfect
Pluspunten
Duidelijke communicatie
Pluspunten
Alles ligt keurig klaar
VerbeterpuntenHet zou goed zijn als het garagebedrijf 1 keer laat zien hoe de kettingen gemonteerd moeten worden. Uiteindelijk was het relatief simpel, maar voor de dienstverlening,en mocht het onverhoopt niet passen, zou dat net een stap beter zijn.
Pluspunten
Goeie hulp
Pluspunten
Snelle afhandeling en duidelijke informatie
VerbeterpuntenEen week voor montage zou er een bevestiging voor montage tijdstip gestuurd kunnen worden. Dit heb ik nu zelf gedaan door in d laatste week te bellen.
Pluspunten
Veel gemak en duidelijke communicatie via de website. Via PointS in Barendrecht uitstekende service!
VerbeterpuntenNiks. Houden zo. Top!
Pluspunten
heldere en duidelijke afspraken die nagekomen worden. En de garage (Wijma Leeuwarden) weet wat service is!
Pluspunten
Afspraken werden op correcte wijze bevestigd en nagekomen, mensen aan de balie waren vriendelijk en hadden goede tips De kettingen werkten perfect (al had ik ze niet nodig)
VerbeterpuntenHet was niet echt duidelijk dat het uitreiken van de kettingen aan een ander bedrijf was uitbesteed, maar op basis van het adres kwam ik aan de juiste balie
Pluspunten
Vriendelijke bediening, en ondanks dat ik het verkeerde soort dak had doorgegeven waren toch de juiste dragers aanwezig.
VerbeterpuntenDe box zat bij het weg tijden niet helemaal vast , 2 knoppen waren niet helemaal aangedraaid
Pluspunten
Zeer snelle service, binnen 15 minuten gemonteerd
VerbeterpuntenZijn er niet
Pluspunten
Gewoon gekregen wat ik besteld heb, alles binnen de verwachting.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zonder veel moeite groot plezier
Pluspunten
Klantenbinding dmv korting. Kwalitatief goede spullen voor redelijke prijs
VerbeterpuntenHelaas waren de dakdragers standaard type dragers en geen (wind) stille versie