Pluspunten
Accuraat. Klantvriendelijk. Service gericht.
VerbeterpuntenVooral huidige standaard handhaven
Pluspunten
Topspace = Topservice
Pluspunten
Nette en vriendelijk mensen, prima service. Wij zijn zeer tevreden.
Pluspunten
Alles werd geregeld volgens afspraak, nam de tijd om uitleg te geven over het gebruik van de sneeuwkettingen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke website en goed telefonisch advies. Altijd dichtbij uitleverpunt
Pluspunten
Pluspunten
Als er dingen onduidelijk zijn, nemen ze direct contact op! Vriendelijke bediening en topservice
Pluspunten
Ideaal om sneeuwkettingen te huren. Altijd goede, makkelijke en betrouwbare kettingen
VerbeterpuntenTopspace had de juiste sneeuwkettingen bij het ophaal punt bezorgd. Helaas gaf de persoon bij het ophaal punt de verkeerde mee. Gelukkig kwam ik er op tijd zelf achter
Pluspunten
Snelle terugstort van de borg. Klasse!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Vriendelijk personeel! Makkelijk benaderbaar, via internet duidelijke website. Voor meer informatie zowel telefonisch als persoonlijk op locatie bereikbaar. Goed advies. Nemen alle tijd voor de klant. Goed materiaal! Hier krijg je het gevoel: klant is koning!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
geen min punten
VerbeterpuntenGeen verbetering mogelijk
Pluspunten
Actief en laat de klant geen minuut te lang wachten!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Totaal service is zeer goed.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
Alleen maar positieve punten
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam
Pluspunten
Al jaren vaste klant door flexibiliteit en service bij afhaling
VerbeterpuntenZou mooi zijn als de terugbrengdag ook 's avonds bemand wordt, of eventueel zondag overdag.