Pluspunten
Prima service. Eigenlijk niets op aan te merken.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback!
Pluspunten
Uitstekende service. Vriendelijk en zeer vakkundig personeel. Niets op aan te merken. Ga zo door. Mocht ik eventueel een bagagebox weer nodig hebben dan kom ik zeer zeker bij jullie terug.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback!
Pluspunten
Alles
Hartelijk dank voor uw positieve feedback!
Pluspunten
Ik kon mijn afsprak niet halen door een onverwacht begrafenis en vroeg of ik de skibox een dag van tevoren kon ophalen. Topspace deed dit zonder extra kosten. Veel dank topspace!
Dank u voor uw positieve feedback!
Pluspunten
goed geholpen en extra service....
Verbeterpuntenander type vervoer van de kettingen. Nu in gammele doos.....
Pluspunten
Fantastische behandeling en afhandeling
Verbeterpuntengeen, maar dan ook geen!!!!
Dank u voor de positieve feedback!
Pluspunten
Gemakkelijke boeking via internet. Duidelijke informatie o de siteSnelle afhandeling van de borg.
Dank u voor uw positieve feedback!
Pluspunten
Al vele jaren huren wij een skibox met dak dragers. Altijd perfect en goed materiaal. Dit is een vertrouwd en service gericht bedrijf . Ook de borg binnen 2 dagen al teruggestort.
Dank u voor uw positieve feedback!
Pluspunten
Netjes op tijd geleverd en van goede kwaliteit
Dank u voor uw positieve feedback!
Dank voor uw positieve feedback!
Dank u voor uw positieve feedback!
Pluspunten
Alles was top geregeld! Volgend jaar weer!
VerbeterpuntenKan echt helemaal niets bedenken
Dank u voor uw positieve feedback!
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenHeb nou 2 jaar achter elkaar gehuurd en elk jaar is het voorgekomen dat het slot van de koffer/dragers bevroren is(dus misschien slotontdooier ) meegeven zodat je daar geen last van hebt
Dank u voor uw positieve feedback!
Pluspunten
Snelle reactie en fijne communicatie bij een klacht.
VerbeterpuntenBetere instructies naar partners die spullen uitgeven (uitleg, vriendelijkheid etc).
Dank u voor uw feedback. We zijn altijd in de weer om de kwaliteit te waarborgen en waar nodig te verhogen!
Dank u voor uw positieve feedback!
Pluspunten
prima ervaring.
Dank u voor uw positieve feedback!
Pluspunten
Dakkoffers van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Alles word keurig gemonteerd in heel Nederland. Ik heb al 2 keer een koffer gehuurd en ben zeer tevreden. Een aanrader!
VerbeterpuntenGeen.
Dank u voor uw positieve feedback!
Pluspunten
Super serves bij het monteren
Dank u voor uw positieve feedback!
Pluspunten
Het kon werkelijk niet beter !!
Dank u voor uw positieve feedback!
Pluspunten
Voor tweede jaar op rij top geholpen! Keep up the good work!
Dank u voor uw positieve feedback!
Pluspunten
Goede website, makkelijk om iets te huren, goed bereikbaar per telefoon en prima service. Goed dat vaste klanten met een korting worden beloond.
VerbeterpuntenNvt
Dank u voor uw positieve feedback!
Pluspunten
Na verkeerde maat sneeuwkettingen binnen een paar uur de juiste maat nageleverd echt op!