Pluspunten
Ga zo door!
VerbeterpuntenBetere koffie
Dank u voor uw beoordeling! Over smaak smaak valt niet te twisten =)
Pluspunten
Fijne communicatie, goede kwaliteit. Prettige installatie in Wijchen.
Dank u voor uw beoordeling!
Pluspunten
Geweldige service, zeer klantvriendelijk
VerbeterpuntenUitleg gebruik sneeuwkettingen dmv korte demo ter plekke
Dank u voor uw beoordeling! Vraag de volgende keer gerust om een gebruiksinstructie; dan worden de kettingen een keer omgelegd om uw wielen!
Pluspunten
Servicegraad, professionaliteit, klantvriendelijkheid ( verademing!)
VerbeterpuntenIs het mogelijk om de huur om te zetten in aantrekkelijke koop van de gebruikte spullen?
Dank u voor uw beoordeling! U kunt als u binnen 2 weken na afloop van huur besluit gehuurde artikelen te kopen, 25% van uw huursom in mindering krijgen op de aanschaf van NIEUWE producten!
Pluspunten
Vriendelijke mensen, betrouwbaar
VerbeterpuntenMisschien meeleveren van passende inbussleutel
Dank u voor uw beoordeling! Als u de dakdragers wenst te demonteren dan kunt u dat aangeven bij de montagepartner, dan geven zij u een inbussleutel mee...
Pluspunten
Betrouwbare partij. Eenvoudige reservering. Ophalen in de buurt.
Dank u voor uw beoordeling!
Pluspunten
Flexibel, toen ik de afspraak op het laatste moment toch een dag wilden verzetten was dit geen probleem en heel snel geregeld.
Dank u voor uw beoordeling.
Pluspunten
Super service van Topspace gehad. Ik heb een Thule Velo compact goedkoop via de website fIetsendragertopper.nl gekocht. Er was een beugel afgebroken en de concurrent van Topspace gaf geen gehoor aan een garantie geval. Jeroen van Topspace Breda heeft dit super netjes voor ons opgelost met Thule. KOOP NOOIT EEN FIETSEN DRAGER BIJ FIETSENDRAGERTOPPER. We gaan in Februari weer op wintersport en ga zeker weer een dakkoffer bij Topspace huren.
Dank u voor uw beoordeling!
Pluspunten
Huren hier nu al 5 jaar spullen. Voor de rest geen commentaar, zie de steren maar, gewoon alles zoals het moet zijn.
Dank u voor uw beoordeling!
Wij konden de dakkoffer huren met een minimum van een week, terwijl we aan enkele dagen genoeg hadden.
Dank u voor uw beoordeling! We zijn genoodzaakt een minimale huurtermijn te hanteren i.v.m. de montagetijd van artikelen.
Pluspunten
duidelijk, wordt netjes geholpen bij de receptie, gezellige wachtkamer en nodigt uit om te gaan kijken bij de te verkopen voertuigen.
Verbeterpuntenmisschien bij entree terrein een bord dat je ier moet zijn voor het bedrijf dat dak dragers en koffers verhuurd en monteert. misschien dat het er staat, maar het is mijniet opgevallen.
Pluspunten
Ja ik kan maar een ding zeggen dat het perfect geregeld was volgens afspraak en binnen drie dagen netjes de borg terug gestort, en het materiaal was perfect in orde. ik zou bij eenieder dit bedrijf aanbevelen.
Verbeterpuntenverbeter punten,dat zou ik niet weten voor mij kon het niet beter worden geregeld ook al met het contact en de betaling direct bericht dat het binnen was, Wat wil je nog meer TOP
Pluspunten
Snel, gemakkelijk en betaalbaar een bagagebox huren!!!
Pluspunten
Super geregeld snelle service en netjes gemonteerd.
Pluspunten
Specifieke aandacht voor het type auto. Het werd goed uitgezocht en terug gekoppeld.
Pluspunten
Vriendelijk en snel en zeer adequaat.
VerbeterpuntenZou ik zo snel niet weten
Pluspunten
Duidelijke communicatie en de gemaakte zijn tot in de puntjes nagekomen.
Pluspunten
Zeer netjes geholpen en heel klant vriendelijk. Eventuele tips gekregen, mocht de drager los gaan. Erg snelle montage en demontage.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Snel geregeld. Hulpzaam.
VerbeterpuntenGeen